Ja, lahko narediš tako, kot delam jaz, ideja je podobna Ežojevi, samo da pri meni "bomba" ni polnjena s smetano.
Torej spečem rolado, ki jo narežem in z njo obložim stene steklene polokrogle posode. Nato naredim kremo iz 1 skute skute, zmiksanega sadja (malin, borovnic, gozndih sadežev, jagod, borovnic itd.), 1 do 2 jogurtov, malo sladkorja. Dodam cca. 8 listov razpuščene želatine, nato pa dodam še eno stepeno sladko smetano. Pri meni je te kree ravno dovolj za to mojo posodo.
Kremo vlijem v posodo, ki sem jo pred tem obložila z razrezano rolado. Posodo postavim v hladilnik čez noč, nato pa jo zvrnem na krožnik, preden jo postrežem.
Ker je učinek dovolj zanimiv brez vsega, pustim bombo kar "natur"
.
Pri tvoji varianti pa bi jo prelila s temnim čokoladnim prelivom in potem nanjo prilepila šest- ali osem kotnike (ne vem, kaj je prav) iz belega marcipana.
Simp ko pasulj 
Seveda lahko narediš čokoladno varianto - npr. polniš s kremo za "smetanovo-čokoladno torto", ali pa s kuhano smetano in čokolado, ali pa s kombinacijo kokosovo-čokoladne kreme, itd. Variant je ogromno, pa nobena se mi ne zdi preveč zapletena.
Le pogumno.
Sasenka