Pri Kostanju smo tudi imeli prvo srečanje Kulslo in če me spomin ne vara, smo bili vsi zadovoljni, tudi za našo skupino vegetarijank ni bilo probelmov. Je pa seveda odvisno, ali iščemo dobro gostilno za kosilo kar tako, ali zakaj bolj svečanega ali pa za izjemno razvajanje brbončic. Pri slednjem prisegam na Peca, za kosila ali prijeten popoldan v dobri družbi pa na Lipo, Kostanj, Poštelo, Vilo Rustico, tudi Vnukec ni slab, Šiker, ki ga je omenila Vesnag, pa je v vsakem priemru za še tako zahtevnega gosta super primerna gostilna. Tam res znajo, ni kaj.
Za kosilo v mestu mi je všeč Zimski vrt v Zamorcu, za hitro kosilo Ancora, tudi Kliček (Pri treh ribnikih, v mestnem parku), ni slaba izbira, Novi svet pri Stonici paje dobra izbira za jubitelje ribjih jedi.
No ja, s aj ni nujno, da nam je dolgčas, če se je treba hranit zunaj. Alipa kislo zelje pri Štajercu in zraven kozaec zelenega piva (hm, to pivo je predzadnji alkohol, preden me je junija lani zabrisalo, za tem pivom sem spila samo še travarico, in od tistega torka, 14. junija, do dneva današnjega, je bil to zadnji alkohol, ki sem ga okusila

. Mamamia
mamamia