Konjsko meso

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

tema odprta - 28. dec 2005 18:32 | ogledi: 5.829 | odgovori: 2

Kupila sem mlado konjsko meso. Kaj vse lahko naredim iz njega - imam rebra, flam, kareje in stegno. Prosim, pomagajte mi!

VERONIKA

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

28. dec 2005 18:48

Kareje lahko spečeš kot vsake druge, torej neomejeno možnosti, k mlademu konjskemu mesu e podaje lažje omake. Iz stegna lahko narediš dobre zrezke, kar se ne da narezati za zezke pa nareži na kockice in uporabi za kakšno meso v omaki, z grahom na primer, ali pa za enolončnice. Podobno je s flaom, za rebrapa ne vem. Običajno namreč uporabljam predvsem meso za zrezke, mama, kinam nabavlja meso, pa iz ostalega dela, kar sem napisala. Mamamia mamamia

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

28. dec 2005 21:29

Hvala za pojasnilo, sem naredila že malo po svoje - v omaki VERONIKA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti