Up.ime:
Geslo:
Pomoč pri prijavi
Kulinarična Slovenija

Kulinarični forumi/Recepti/Nasveti

muškatna buča

Avtor: sabrina  
Član od: 31.8.2001
poslanih sporočil:211

Tema odprta - 14. okt 2005 8:43
Število ogledov: 5156, odgovorov: 2
Ali je katera to vrsto buče pekla v pečici in kako se to naredi? Mislim, koliko časa se peče, začimbe itd. Hvala za odgovore in lep vikend, sabrina

Avtor: Veri  

Član od: 21.10.2004
poslanih sporočil:4242
Odgovor z dne - 14. okt 2005 13:02
V prvi knjigi od Jamija je en recept pečeno bučo, potem pa iz tega naredi še bučne torteline. Nekaj podobnega pa sem naredila jaz tu: http://kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=4558 Veri

Avtor: d.  

Član od: 3.12.2003
poslanih sporočil:523
Odgovor z dne - 14. okt 2005 13:29
Zadnjič sem jo pekla skupaj s krompirjem. Narezana je bila na kockice (tako kot krompir), vse skupaj lepo naloženo na peki papir, pokapljano z olivnim oljem in začimbami (sol, poper in zdrobljen koriander). Meni se zdi, da se koriander krasno poda k oranžni buči. Sicer pa je bilo o bučah že govora pred kratkim. Malo pobrskaj po forumu. lep vikend vsem skupaj! ===

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Napišite mnenje

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.