Čao Vrana,-dobr ime!-, dobr si rekla, med odvisniki! Je pa res da ne morš brez kulslo, tud prej sem že gledala za recepti, zdej trenutno pa več pečem, sem se pa prijavla da lahko še malo povprašam za mnenja. Pa vidim da nas je več, ki vsak prost trenutek visimo gor! Stvar lahko sproti rešiš, ker maš odgovore že v eni uri! Tortilije pa nisem uspela rešit, smo že za kosilo vse pospravili! Spekla sem koruzne, po receptu od vidb-ja. Nadev je bil pa: puranovo meso, v koščkih popečeno(začinim ga s šetrajem in baziliko, vendar ne preveč ker imata obe začimbi močan okus),dodala sem eno praženo čebulo, eno konzervo rdečega fižola in koruzo. Soliš po okusu in to je to. Na tortiljo namažeš ta nadev,nič ne zviješ, potem daš gor solato, bolj na drobno narezano, naribaš rdeče zelje, dodaš še malo koruze, na sredino pa žlico kisle smetane(malo jo posolim in zamešam not še malo sladke rdeče paprike).
Pomisli kakšna barvna mešanica je to vse skupaj, fajn zleda pa še dobro je bilo! Variant imaš še dosti, jaz prilagodim zalogi v hladilniku pa okusu. Samo poskusit je treba, meni ni nikoli žal, otroci so vedno navdušeni!
Tatjana Bergant