Kdaj uporabljate ostro in kdaj mehko moko?
Jaz ponavadi uporabim ostro pri biskvitih in krompirjevih cmokih.
Lp![]()
Kdaj uporabljate ostro in kdaj mehko moko?
Jaz ponavadi uporabim ostro pri biskvitih in krompirjevih cmokih.
Lp![]()
5. nov 2004 14:58
Mah, jaz se na to sploh ne oziram. Doma imam navadno ali pa univerzalno belo moko pa polnozrnato in ajdovo. To je pa vse. LP, Darja
5. nov 2004 17:01
Biskvit je definitivno bolj rahel, če vsaj polovico mehke moke zamenjamo z ostro. Nikakor pa ostre moke ne uporabljam pri vlečenem ali kvašenem testu. LP ZIMA
5. nov 2004 17:14
Na moki farina piše:katera moka za katere jedi vzhajano testo s pecilnim praškom - gladka,univerzalna ali ostra listnato testo - gladka ali univerzalna kvašeno testo - gladka ali univerzalna skutino testo - univerzalna ali ostra masa za biskvitno testo - gladka ali univerzalna testo za pite - univerzalna ali ostra piškoti - gladka,univerzalna ali ostra palačinke - gladka ali univerzalna vlečeno testo - univerzalna paljeno testo - univerzalna ali ostra cmoki - univerzalna ali ostra žličniki - gladka ali univerzalna testo za pizze - gladka ali univerzalna omake/bešamel - gladka,univerzalna prežganje - gladka,univerzalna za zgostitev jedi - gladka,univerzalna Vesna Leben
9. nov 2004 13:08
Vesna hvala.
9. nov 2004 13:36
Prosim . Rada pomagam , če le lahko.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla

Sadne rezine s slivami