Rada bi skuhala ajdove žgance, pa so vedno preveč "pocasti", oz. se jih sploh ne da zmešati ker postane vse skupaj en cmok. Če mi lahko karkoli svetujete o kuhanju le teh.
Hvala in lep pozdrav,
Klavdija
Rada bi skuhala ajdove žgance, pa so vedno preveč "pocasti", oz. se jih sploh ne da zmešati ker postane vse skupaj en cmok. Če mi lahko karkoli svetujete o kuhanju le teh.
Hvala in lep pozdrav,
Klavdija
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Panakota z belo čokolado in penino

Špageti s kozicami in omako Basilico