knjiga - kuharica
kupim kuharsko kmjigo Pepike Levstek - Andreje Grum Kuharstvo ki je bila v letih (pred in po letu 1974) tudi učbenik za praktični pouk na gostinskihšolah , prosil bi če ima kdo to starejšo izdajo
tel. 041812058 Miran
miran-čk
knjiga - kuharica
kupim kuharsko kmjigo Pepike Levstek - Andreje Grum Kuharstvo ki je bila v letih (pred in po letu 1974) tudi učbenik za praktični pouk na gostinskihšolah , prosil bi če ima kdo to starejšo izdajo
tel. 041812058 Miran
miran-čk
Še vedno je v uporabi, vendar se stare izdaje ne dobi več. Nova je pa (naj bi bila) v tisku. Knjigo sem iskala pred božičem, ker sem jo hotela kupiti za darilo. Sama jo imam in meni je to najboljša kuharica. Je bila že zelo zdelana, tako da sem jo dala pred parimi leti na novo vezati.
Taka knjiga, v dveh delih, o kateri poroča irena66, je na voljo v knjigarni v Celju, pri Intersparu v tistem novejšem trgovskem centru. Pa se mi zdi, da jo imajo v večini knjigarn.
lp
cervusTudi tista od Pepike Levstek je šolska knjiga - ta, v dveh delih, ni nič slabša kot ona od Pepike - se mi pa zdi, da je že razprodana (namreč tista od Pepike).
lp
cervus ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižota brez filtra

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike