Domače slive

nejcanja  

član od: 15.3.2006

sporočila: 270

tema odprta - 22. jun 2009 15:51 | ogledi: 8.015 | odgovori: 26

Oj!

Vem,da ni še pravi čas ,ampak vseeno me zanima,če kdo pozna koga,ki prodaja domače slive(večjo količino)?

že v naprej najlepša hvala

nejcanja

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

22. jun 2009 16:10

jaz jih vedno kupim večjo količino v Brkinih spomni me takrat,ko bo čas zorenja sliv anaeva

tedyka  

član od: 23.4.2009

sporočila: 2012

23. jun 2009 6:32

Za slive še ni čas. Prave slive so zrele tam konec poletja - v septembru, mogoče kje že konec avgusta, prej pa ne. l.p. tedyka

dotjama  

član od: 27.4.2009

sporočila: 30

23. jun 2009 7:44

Pozdravljena! Povprašaj v brkinski vasi Slivje, tam imajo v mesecu septembru tudi praznik "češp" kot temu sadežu pravijo tam pa lep pozdrav, dotjama

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

23. jun 2009 8:46

Koliko jih pa rabiš ? Imam nekaj prijateljev ,ki se s češpljami ukvarjajo tako da lahko povprašam kako kažejo letos in ti sporočim. LP hedonist

nejcanja  

član od: 15.3.2006

sporočila: 270

23. jun 2009 15:45

Tašča išče za marmelado cca.20 kg je rekla. nejcanja

foxpapa  

član od: 14.3.2004

sporočila: 240

14. avg 2009 8:10

nisem vseved, ga. rimljanka in hvala za opozorilo. Ampak vseeno, približuje se čas zorenja sliv in sezona kuhanja marmelad, gre se za 20 do 30 kg sliv. lp foxpapa

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17786

14. avg 2009 8:14

Ni treba biti vseved, samo potruditi se je treba in izkoristiti Podrobno iskanje, ki je na vrhu pasice na levi strani ekrana, nad zavihkom RECEPTI. Sicer se teme v neskončnost ponavljajo......................

rimljanka - zasebno mnenje

anitram1  

član od: 18.6.2008

sporočila: 609

15. avg 2009 16:23

po koliko pa sploh so letos? anitram1

kleo  

član od: 21.10.2008

sporočila: 397

15. avg 2009 16:48

češplja ni sliva. to sta dva različna sadeža . vsaj pri nas kleo

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti