Moj stari likalnik je odslužil svoje. Mi lahko predlagate kakšnega dobrega? Rada bi, da se perilo po likanju ne sveti. To mi dela sedaj stari likalnik. Če bi sam likal, bi bil pa sploh idealen ...
Pozdravček, Stanka

Pustne miške
Moj stari likalnik je odslužil svoje. Mi lahko predlagate kakšnega dobrega? Rada bi, da se perilo po likanju ne sveti. To mi dela sedaj stari likalnik. Če bi sam likal, bi bil pa sploh idealen ...
Pozdravček, Stanka
| stanka je napisal/a: |
| Če bi sam likal, bi bil pa sploh idealen ... Pozdravček, Stanka |
Nabavi si kakšnega na vodni kotliček, ker ti ni treba drsati po cunjah, skoraj vse se zlikajo, če držiš likalnik 1 cm nad blagom. Moj je sicer Laura Star, vreden vsakega penija. Zdaj sem na drugem, prvi je zdržal 16 let. Ja, vsekakor najboljša stvar, kar sem jih kdaj sprobala, so tile na kotliček. Ko bodo pa iznašli takega, ki sam lika, bom pa seveda prva v vrsti... Sicer imam pa samo eno besedo za likanje: ![]()
Za tist likalnik se tudi jaz postavim v vrsto!
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pustne miške

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami