V to temo sodijo vaši vtisi, mnenja, graje, pohvale... Uvodni nagovori so pa med novicami ;-) (ja, od zdaj naprej bodo novice res novice ne več 3 mesece stara obvestila).
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
V to temo sodijo vaši vtisi, mnenja, graje, pohvale... Uvodni nagovori so pa med novicami ;-) (ja, od zdaj naprej bodo novice res novice ne več 3 mesece stara obvestila).
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Aha, očitno sva istočasno pisala, sem dala pod pisma bralcev. Pa še enkrat, meni se novi look dopade in bravo za vse, ki ste imeli prste zraven. ![]()
Meni je tale nova kulinarika kratko in malo v š e č ![]()
![]()
Bravo Jernej... Ogromno dela je bilo vloženega. Iskrene čestitke!
...budno spremljamo odzive....zdele je še možno nazaj iti!
Bojan Administrator| Bojan je napisal/a: |
|
neeee , nikakor ne ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Toscanska panzanella

Zmagovalni bananin kruh