Pozdrav!
V nekem receptu sem zasledila, da je treba uporabiti 100g nougata. No, pravzaprav me zanima kaj NOUGAT sploh je! Uporablja pa se za premaz med dvema ploskvama torte.
No, hvala za pomoč! ![]()
Pozdrav!
V nekem receptu sem zasledila, da je treba uporabiti 100g nougata. No, pravzaprav me zanima kaj NOUGAT sploh je! Uporablja pa se za premaz med dvema ploskvama torte.
No, hvala za pomoč! ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin

Peresniki z omako puttanesca