Lep pozdravček vsem skupaj. Mene pa zanima ali ima kdo kake izkušnje z Revito - napitek na podlagi matičnega mlečka.
Sonja37
Lep pozdravček vsem skupaj. Mene pa zanima ali ima kdo kake izkušnje z Revito - napitek na podlagi matičnega mlečka.
Sonja37
Mislim da je boljše, da si kupite matični mleček kapsule. So še boljše od tega napitka. In še ena moja izkušnja. Prijatelj, ki je imel dokazanih 42 vrst alergije, se mu je izboljšalo toliko, da ima še vedno samo 12 vrst, matični mleček pa pije redno 1 leto. In še najboljše. Štirim prijateljicam sem svetovala, ker niso mogle zanositi, naj pijejo matični mleček in glej ga zlomka, tri so rodile deklice, ena pa je še noseča in pravi, da bo fantek.
KyaraSe strinjam z Kyaro. Revito sem dobila v dar in najbolj me je zmotilo to, da je na dnu ostalo toliko sladkorja, ki ga plačujemo v ceni dragega izdelka ....
kobra 1No, da ne bom odpirala nove teme. Katere kapsule pa priporočate? Mama me je poslala v akcijo...
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Polnjene paprike