Pozdravljene!
Po navadi sama pečem drobno pecivo, a trenutno mi enostavno ne znese s časom. Prosim na plan z nasveti katera slaščičarna (v okolici Celja) ima dobro drobno pecivo, kakšna cena in te. št. tudi ni odveč.
Hvala že v naprej.
Lp,
Suzana
Pozdravljene!
Po navadi sama pečem drobno pecivo, a trenutno mi enostavno ne znese s časom. Prosim na plan z nasveti katera slaščičarna (v okolici Celja) ima dobro drobno pecivo, kakšna cena in te. št. tudi ni odveč.
Hvala že v naprej.
Lp,
Suzana
8. jun 2007 22:52
pojdi v Merkator poišči pecivo MANJA v hladilniku super!!! BISERKA55
9. jun 2007 8:55
meni je dobro pecivo slaščičarne Brglez-prva lokacija mi pade na misel v Petrovčah madronsica
9. jun 2007 12:32
Pekarna Peternel, Nova vas v Celju, Ulica mesta Grevenbroich 9.
10. jun 2007 13:44
Tudi v kmetijski šoli v Šentjurju ga prodajajo - ga pripravijo učenci, ki jih malo izkoristijo za takšen del v okviru prakse, a je kljub temu zelo profesionalno nareto, zapakirano, dobro in menda tudi poceni. lp, vanjatajnsek
10. jun 2007 21:36
slaščičarna v planetu tuš,zelo dobro lp Sashika
11. jun 2007 19:54
Najboljše drobno pecivo - definitivno pripravljajo v slaščičarni splošne bolnišnice Celje. Da se vam ne bo zataknilo...
12. jun 2007 18:09
Hojla! Sem se "žrtvovala"
25. apr 2008 19:46
Hej! Mene pa zanima, če katera mogoče ve, kje bi v Mariboru našla slaščičarno, ki bi mi spekla tortico v obliki srčka. Rada bi manjšo tortico za 2 osebi. Pa s kakšnim napisom. Če slučajno katera ve, naj se prosim oglasi. HvalaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki z žajbljem

Pad Thai