Kulinarika.net - članek: Za še več dobrih sirov na naših mizah

Za še več dobrih sirov na naših mizah

članek: kulinarika, avtor: Ljubljanske Mlekarne

Siri so veliko več kot le izbran dodatek na dobro obloženi mizi, so večplastne delicije, ki naše brbončice v le nekaj grižljajih zapeljejo na doživeto popotovanje po zemljevidu različnih kulinaričnih kultur. Na slovenskih mizah se siri še vedno preveč pogosto sramežljivo skrivajo v ozadju, kljub temu, da je nešteto priložnosti, ko bi jim lahko zaupali glavno vlogo. Priložnost za več kreativnih sirnih idej lahko izkoristimo že v letošnjem dobre hrane polnem veselem decembru.

Siroljubova sirna plošča ujeta v objektiv kulinaričnega fotografa Mihe Bratine.

Poiščite siroljubov izbor v svoji trgovini

V Ljubljanskih mlekarnah so zato na pobudo ozaveščenih kupcev razvili priložnostno znamko Siroljub, ki bo slovenskim kupcem razkrivala zgodbe skrbno izbrane ponudbe kakovostnih sirov, ki jih boste pod Siroljubovo oznako našli v vseh večjih slovenskih trgovinah. Namen Siroljuba je poleg bogatenja ponudbe tudi v ozaveščanju in prepoznavanju priložnosti za še večje vključevanje kvalitetnih sirov v vsakdanje življenje vseh Slovencev, ki jih zanimajo bogati okusi in raznovrstnost na njihovih družinskih mizah.

Istara P’tit Basque, novost na slovenskem trgu

Med bogato ponudbo sirov označenih z napisom “Siroljub priporoča” boste poleg že znanih Presidentovih francoskih mojstrovin, kot je Président Brie našli tudi druge sire kot sta Jošt Premium Gauda in Jošt Premium Iberski.

Postanite čisto pravi siroljub

Sidrišče vsebin o sirih je spletna stran siroljub.si, kjer se bo odpirala zakladnica znanja o sirih nadgrajena z vsakdanjimi praktičnimi nasveti in odličnimi recepti s siri v glavni vlogi, ki jih je v sodelovanju s strokovnjaki iz Ljubljanskim mlekarn pripravlja uredniška ekipa priznane revije Dober tek. Na spletni strani bomo razkrivali tudi neomejene priložnosti za pairinge s siri, rdeča nit pripovedovanja zgodb pa bo sledila sezonskim značilnostim in ponudbi.

Spoznajte zakaj je zares lepo biti siroljub. Vse na siroljub.si.

Oglasno sporočilo | Ljubljanske mlekarne


Število ogledov strani: 2774

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Ossi
MOJ vrtrdkapica
malo za hecmadoka
Kaj danes za zajtrkPetrca_5
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti