Na pogled lepo in tudi dobro pecivo?

Gajuska  

član od: 5.11.2004

sporočila: 81

tema odprta - 10. apr 2007 10:45 | ogledi: 5.632 | odgovori: 4

Pozdravljene!

Dobila sem nalogo, da moram ob posebni priložnosti pripraviti malo večjo količinio peciva. Ker bodo povabljenci predvsem tradicionalisti, bi rada pripravila peciva in piškotke, ki so dobri, a luštni in bolj nenavadni na pogled. Odločila sem se že za muffine presenečenja, sedaj pa rabim še kakšen recept. Lahko za kakšne muffinčke ali karkoli drugega. Skratka, zadeva ne sme izgledati klasično, temveč nenavadno in še vedno super dobro.:)))

Hvala!

Gajuska

Temo je spremenil(a) Gajuska dne 10. apr 2007 10:46:42

darjuška  

član od: 4.7.2005

sporočila: 1188

10. apr 2007 11:37

Če ti je kaj všeč na zadnjih dveh slikah (tretja stran) pod imenom Darjuška si lahko pomagaš z bazo receptov: na sliki so jagode, kokosove kroglice, biskvitne rezine z jagodami (malo preoblikovane), pepelkina torta, čokoladni kolač. Izmed piškotov pa so na sliki: čokoladni huzarski krapki, preprosti piškoti, vanilijevi roglički, čokoladno orehove lunice, smetanovi keksi in čokoladne palčke. http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9355

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti