Pekarna vrhnika, črnuče

nemeja  

član od: 29.3.2007

sporočila: 83

25. jan 2010 8:24

Ja, ja kad seljak dođe u grad... Sploh se ne spoznam na Ljubljano, še manj pa na ljubljansko trolo:) Kje naj pa vstopim na bus? In kako naj vem kje je treba dol, če pa nisem še nikoli bila tam:) Prosim mestne gospe za pomoč!! nemeja Sporočilo je spremenil(a) nemeja dne 25. 2010 08:24

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

25. jan 2010 9:05

Lako seljak iz sela a teško selo iz seljaka....povzema ata od Marka Đorđića Nemeja, če greš v kraj, ki ga ne poznaš - v tem stoletju ima že večina krajev svoje spletne strani, na katerih je tudi zemljevid in lepo pogledaš, kje ta silna Brnčičeva stoji. Evo ti interaktivni zemljevid Lj http://www.visitljubljana.si/si/zemljevid/ Drugače je pa zadeva takale. Ta famozna prodajalna se nahaja v hiši, kjer je več poslovnih prostorov in kar nekaj vhodov (mene sicer najbolj zabavajo tiste obledele fotke iz nočnega kluba..., ki je tudi zraven). Pa fitnes je tudi v bližini. Pa naprej v isti ulici je tudi velika prodajalna Gorenja. Avtobus mestnega prometa - okej, tega ne uporabljam pogosto, ampak se mi dozdeva, da se osmica ustavi na Ježici, od tam do Brnčičeve je pa ohoho daleč za pešakirat. Pa pešakirat iz enega predmestnega kvarta v drug predmestni kvart tudi ni posebno veselje. Pa tudi, če bi se ti pešakiralo, kako boš pa prenašala tisto, kar boš nakupila v trgovini. Tam prodajajo v večjih količinah in ti povem, 3 kile čokolade je kar težka, če moraš s tem pešakirati do avtobusne. Pa tudi, če je LPP zraven, to ni ravno vrhunski užitek. Plus, tam človek vedno zanese, pa vzame še ta pladenj pa to in ono...in imaš hitro premalo rok. Jaz tam vedno nakupim toliko, da moram potem dvakrat jemati iz prtljažnika. Jaz bi na tvojem mestu za take nakupe za tako "od rok" lokacijo raje vzela taksi. Taksi, ki ga naročiš (ne tisti, ki ga snameš na ulici, v tem primeru je višja tarifa) je relativno poceni. Vendelina jr.

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8688

25. jan 2010 9:17

Nemaja, verjetno ne bo nobenga problema, čeprav je z avtom "mala malca".

Prideš na Bavarski dvor, na strani proti Bežigradu, počakaš avtobus številka 8 "Gameljne - Brnčičeva". Greš na avtobus, vržeš v predalček pred šoferjem 1 EUR (ali pa si v trafiki kupiš Urbana kartico, jo napolniš za 2 vožnji); poiščeš sedež (ker se boš kar dolgo vozila) in šteješ: Razstavišče, Astra, Stadion, Mercator, AMZS, Smelt, Stožice, Ruski car, Ježica, Sava, Elma, Šlandrova, Obrtna cona, .... potem avtobus prečka ljubljansko obvoznico in takoj za obvoznico prva postaja izstopiš; greš čez cesto in boš videla nekaj nizkih dolgih opečnatih hiš, tam pa že povprašaj kje je Pekarna Vrhnika, Brnčičeva 13.

Želim ti, da jo najdeš.

P.S. - pa še dosti gotovine vzemi s seboj, ker s karticami ne poslujejo.

 

Pozdravček!

 

 

Venturini  

član od: 29.1.2002

sporočila: 1685

25. jan 2010 9:19

Za info kako se pride do Brnčičeve. Se vsedeš na bavarcu na 8-ico, v smeri proti Črnučam. Na busu bo pisalo 8 Brnčičeva. 13-to postajo greš pa dol, oziroma prvo postajo na Brnčičevi. Vprašaš šoferja, če nisi sigurna. Potem pa previdno čez cesto in v ta veliko halo, belo...Notri je svašta. Za nas pekarice je najbolje Trgovina Pekarne vrhnika in pa čokoladnica Rajska Ptica. Upam, da sem bila v pomoč.

 

LP Saša

Mir in dobro!

nemeja  

član od: 29.3.2007

sporočila: 83

25. jan 2010 12:17

Hvala vsem za izčrpne informacije. Vse bolj razmišljam, da res ni preveč pametno z avtobusom hodit in potem vso tisto robo za sabo nosit. Ja, ja bo treba še preštudirat. nemeja

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

4. mar 2010 17:52

Če koga zanima - od 1.3.2010 v Pekarni Vrhnika na Brnčičevi kot plačilno sredstvo sprejemajo tudi plastičen denar, torej kartice. So me danes spet malo "oskubili".

 

kača

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8688

4. mar 2010 18:38

Hvala, Kača... bomo šli pogledat...

Pozdravček!

nemo  

član od: 31.3.2007

sporočila: 83

13. maj 2010 14:09

Ojla.V ponedeljek sem tudi ja obiskala to slavno trgovino in.........res imajo ful tega kaj bi pravprišlo. Kupila sem samo dve stvari in če ne bi blo tako drago bi verjetno še kakšno.Ampak bom naslednjič.Eno po eno počasi pa bo.Trgovina je res odlična,torej vsi ki še niste bli kar naprej. Lep pozdrav vsem. nemo

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti