Pomarančna voda - kje kupit

rdkapica  

član od: 31.7.2006

sporočila: 1564

28. dec 2006 8:54

Veri, še to: od Medvedove proti progi na levi stani, to je bivši dijaški dom. Dom je malo pomaknjen v notranjost, pred domom pa je ploščad – spomenik – drevesa.

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

28. dec 2006 22:39

Hvala vsem trem! Naslednjič, ko greva do fantovih staršev, grem spet pogledat - živijo 2 ulici stran, njegov brat pa pol ulice stran... Ampak mi vseeno še ni ratalo zvohat tega centra, zdaj pa ko sem tako oborožena, pa ni vrag, da mi ne bi ratalo! Še poročilo: sicer pa sem bila danes v Kalčku in sem dobila in pomarančno in rožno vodo. Pomarančna voda ima na žalost sicer 14% alkohola, rožna pa nič, dišita pa obe zelo lepo. Sicer so baje ravno iz sveže pošiljke in imajo zato daljši rok trajanja. Pa saj kulinariki take stvari itak porabimo, a ne? Jutri zjutraj bojo chelsa buns, to so taki kvašeni polžki, polnjeni z rozinami, ki jih vroče premažeš s sladkorno raztopino, odišavljeno s to vodico. Poročava:) Pa hvala vsem še enkrat!!!! Ko pa najdem kaj krasnega v Krišnovem centru, se pa spet oglasim:) Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti