Presenečenje za rojstni dan

zalc  

član od: 30.11.2006

sporočila: 2

tema odprta - 30. nov 2006 11:43 | ogledi: 6.211 | odgovori: 3

Dragi moji, drage moje.

Rabim pomoč. Jutri praznujem rojstni dan - ven nas gre 10 punc. Malo svo vse iz različnih vetrov (se vse ne poznajo med sabo). Rezervirane imam mize v enem lokalčku.

Nekaj pa bi jim ušpičila... za vsako, ko pride notri, da se zadeva sprosti in da se spoznajo...

IMA KDO KAKŠNO IDEJO???! Že v naprej hvala...

Zalc

zalc

zalc  

član od: 30.11.2006

sporočila: 2

1. dec 2006 8:17

a res nima nihče kakršne koli ideje... zalc

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

1. dec 2006 14:49

Idej koliko hočeš... Moj najljubši rojstni dan za okroglo obletnico je bil ravno ko sem povabila prav tako 10 punc..... bile smo pri meni doma.... prigrizki, pijačica so se vrstili počasi cel večer, čeprav nisem ravno kuhala večerje... Zamisli si kakšno temo pogovora..... ki bo punce združila..... me smo imele prvi fant - prvi seks....ne boš verjela kaj vse se je razvilo iz tega.... debatirale smo do rane zore in mislim, da nas je ta rojstni dan vse povezal.... Skratka pripravi nekaj tem pogovora, ki vas bodo povezale.... potem gre samo od sebe, če so le malo zgovorne.... Imejte se fajn in super praznujte!

elišeba  

član od: 3.3.2006

sporočila: 34

1. dec 2006 15:57

Moja svakinja je šla enkrat na eno dekliščino, kjer je vsaka ob prihodu potegnila listek, na katerem je pisalo, kar naj bi počela cel večer (eno je non-stop zeblo in se je cel večer oblačila, ovijala šal, zapirala okna, čeprav je bilo vroče, druga je delala ravno nasprotno, tretja je morala ob vsakem zvonjenju ure, zvonca, ... deklamirati pesem, ...). Zadrega je kmalu minila, punce pa so cel večer imele polno dela, pa še nasmejale so se. Stvar seveda lahko prirediš za rojstni dan. elišeba

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti