Krompir- način priprave

dascha  

član od: 31.8.2005

sporočila: 116

tema odprta - 30. okt 2006 18:37 | ogledi: 4.112 | odgovori: 3

zadnje čase sem se zelo navdušila na mehiško hrano. v lj sem jedla v restavraciji imperio mexicano, kjer se mi je zdel zanimiv krompir, ki ga ponudijo zraven k takitosom. je zelo hrustljav, vendar nič masen, zato se sprašujem kako ga pripravijo, ker bi ga tudi sama rada pripravila. v meniju piše da je posut s parmezanom in čilijem, vendar se parmezana nič ne čuti. ima pa res hrustljavo skorjico, znotraj pa je mehak. narežejo pa ga na kolobarje. a ga spečejo? ali je pripravljen v ponvi? če ima kdo zamisel ali pa ve kako se pripravi, se priporočam za recept:)

naj vam bo v pomoč naslednja slika:

http://www.imperio.si/slike/new_menu/jed_09.jpg

dascha

Synth  

član od: 31.1.2008

sporočila: 2

3. jan 2009 19:10

(To temo sem slučajno odkril z iskalnikom. Odgovarjam če še koga zanima oziroma ponuja boljšo rešitev) Meni so tisti krompirčki tudi zelo dobri, zato sem jih poskušal narediti tudi doma. Skuhal sem krompir, ga olupil, narezal na kolobarje in ocvrl. Rezultat je bil dober, nekoliko podoben krompirju iz restavracije, a ne povsem. Moj krompir je bil preveč zapečen, z bolj hrustljavo skorjico. Morda bi ga moral manj časa kuhati in peči. Bom pa vsekakor še poskušal :) Synth

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti