Mušice

rebecca  

član od: 19.3.2002

sporočila: 2739

7. dec 2013 6:55

Majuscka je napisal/a:

Pa se tole moram replicirati rebecci, ceprav ne pase pod tole temo. Nikjer nisem napisala, da je olje 31 varno in kvalitetno. To mnenje si ste si sama ustvarila. Kaj dejansko mislim o njem, pa ne mislim razlagati...ker ce bom naoisala kaj pozitivnega, me boste popljuvala, in ce kaj negativnega, se bo ocitno spet nasel nekdo, ki mi bo nasprotoval. 

Majuscka

 

 Ne, nikjer nisi napisala tega. Kot tudi jaz nisem napisala svojega mnenja o njem.

Ze v prejsni temi sem ti povedala da me zanimajo tvoje izkusnje, sem pa malo nejeverni Tomaz in ne kupim cisto vsake stvari. Dejstva rada  preverim pri verodostojnem viru. Pluvanje in nasprotovanje?  

Etericna olja imajo svoje pozitivne lastnosti, imajo pa tudi negativne. Omenjat samo pozitivne, pri tem pa zamolcat slabe se mi pac ne zdi korektno, kot tudi ne obratno.

 

Pa da ne bom samo smetila, petra.petra drzim pesti da je bila generalka uspesna.

 

"Stressed is desserts spelled backwards!"

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17786

7. dec 2013 9:00

petra.petra je napisal/a:

ampak s tetinim strokovnim pregledom se je izkazalo da niso. Bolj hrosci kot mravlje, 2 do 3 mm velike golazni, rjave barve..se zdaj ne vem kaj je. Jutri grem se v eno trgovino z mojimi zaporniki v kozarcu.

Tole je pa bil strokoven pregled, ja.   O izrazu golazen ne bom rekla, nič, ker če bi, bi ne bilo prijazno.

Upam, da bodo v "eni trgovini" večji stokovnjaki od tvoje tete. Sicer pa, hrošče je od mravelj, kakršne lahko opazoiš zdaj, povsem enostavnolopčiti. Mravlje NIMAJO kril, hroščli jih imajo, prvi par pokrovk, trdih kril, drug je mehek. Samo, ja, leteti morajo, da boš krila opazila.

Verjameš pa lahko, da križancev med mravljami in hrošči ni, niti v tvoji shrambi ne.

rimljanka

petra.petra  

član od: 6.12.2006

sporočila: 34

7. dec 2013 11:48

Strokoven ja..pri nas se ob takem malo bolj podrobnem pregledu malo posalimo z izrazom strokoven. In bib ki delajo skodo enostavno ne mores poimenovat ljubkovalno..ali pac. Sem bila danes se v dveh trgovinah in so prodajalke ze videle te nepridiprave kako se jim pa rece pa niso vedele. In prav za to nicesar niso imeli, tako da sdm vzela neo pitroid ki je za vse sorte mrcesa. Sem posipala pred zakljucnimi letvami zdaj pa upam da bodo pogagali..evo se en taksen izraz. Danes se ves preostanek zapakiranih zivil spravim v vedra s pokrovom. Upam da sem zakljucila s tem.

 

In zjutraj sem jim pripravila se eno super inhalacijsko zadevo..v izparilnike s cajnimi sveckami sem nalila mesanico vode in zeliscnega gela ki je obogaten z etericnimi olji cajevca, evkalipta, brina,bora, timijana in kafre. Pa naj se kdo rece da nisem prijazna gostiteljica. Sem opazila da so po 3eh urah, enih 10 mogoce sem se nasla,  negibni.

 

Lp

petra.petra

petra.petra  

član od: 6.12.2006

sporočila: 34

29. dec 2013 17:51

Pozdravljene!

Z veseljem sporočam, da so hroščki obupali nad mano in so se vdali. Zdaj imam vse v neprodušno zaprto vedrih. Neo pitroid sem pustila v plasteh na laminatu 14 dni, nato sem ga posesala. Zdaj ga imam posipanega le še po zaključnih letvah za "ziher", tega posesam po novem letu enkrat. Upam, da vas kdaj ne doleti takšna gomazeča zadeva ;).

 

Vse lepo v prihajajočem letu in obilo kuharskih uspehov!

 

LP

petra.petra

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti