Angleški življenjepis

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

22. sep 2011 20:25

Obrazci, ki ne dopuščajo copy-paste, ga ponavadi ne dopuščajo zaradi tega, da zraven ne pobereš še mase drugih podatkov, ki se vlečejo s tem fajlom. Piši tiste tri vrstice, hudega ti ne bo.

Vendelina jr.

svenska  

član od: 7.11.2008

sporočila: 337

22. sep 2011 22:36

Pozdravljeni, misija nemogoče je uspela.

Danes pred poldnevom je bil CV končno spisan in poslan ravno v taki obliki, kot sem si ga zamislila. Sashika, Tulka, Aby - hvala za namig o dodajanju vrstic. Pogruntala sem naslednje: zgoraj pri Table Tools greš na Layout, označiš vse vrstice na levi, ki jih želiš kopirati; pri Rows&Columns nato pritisneš Insert below, da dobiš dodatne vrstice in nato še kopiraš prej označene vrstice ter jih prilepiš spodaj, kjer si dodal vrstice.

Tole pišem za vse tiste meni podobne kekce, da se izognejo nepotrebnemu živciranju, ko bodo naslednjič izpolnjevali ''not-user friendly'' Europass življenjepis.

 

Vendelina jr. je napisal/a:

Obrazci, ki ne dopuščajo copy-paste, ga ponavadi ne dopuščajo zaradi tega, da zraven ne pobereš še mase drugih podatkov, ki se vlečejo s tem fajlom. Piši tiste tri vrstice, hudega ti ne bo.



Vendelina jr.

Tudi to sem poskusila, namreč lastnoročno pisanje vrstic a se ni najbolje obneslo ker ti,  prvič, vse skupaj zamakne desno, drugič, ko  vse skupaj levo poravnaš, se vrstice dobesedno prilepijo ob črto, ki ločuje obe strani. A vseeno hvala za nasvet.

Sama navodila imajo nato še dodatno na 3.strani podrobna navodila, kjer so si drznili napisati naslednje: ''ogrodje rubrike kopirajte tolikokrat, kot je potrebno (v urejevalniku besedila uporabite ukaza »kopiraj/prilepi«); Pa kaj še, očitno tale obrazec res ne dopušča copy-paste variante.

No toliko o tem, da ne bo iz vsega skupaj nastal še kakšen traktat.

Vsem skupaj še enkrat najlepša hvala za nasvete,

lahko noč

 

svenska

Sashika  

član od: 29.3.2006

sporočila: 639

23. sep 2011 6:47

Svenska, se strinjam s tabo da Europass res ni najbolj user-friendly. Samo da ti je uspelo! 

Saša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti