Mikrovalovka

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

25. feb 2010 10:12

Pred kratkim sem dobila en mail o škodljivosti mikrovalovne. O tem, da se mleko spremeni v kancerogeno, večina hrane v neprebavljivo itd. Ker mleko za otroke v glavnem pogrevamo v mikro, je mož postal čisto paničen in zdaj mleko za otroke pogrevamo na štedilniku. Za sebe pa jaz še vedno v mikro. Meni je to kar nekaj, ampak nekje v ozadju te pa vseeno gloda (kar je verjetno namen teh mailov).

No, in tam je omenjena ena 'raziskava', kjer je ena ženska mačkam čisto vso hrano za 10 sekund pogrela v mikro in so po 3 tednih vse poginile zaradi podhranjenosti. Kaj pa vi o tem mislite? Ni mi ravno do tega, da bi nabavila mačko in naredila ta test. Predvsem zato, ker po 3 tednih, ko bi bila že lepo udomačena in po mojem prav lepo rejena, ne bi imeli kam z njo.

Sem pa razmišljala, da bi to preizkusila na sebi. Joj, če je res tako lahko kile zgubit, da hrano samo v mikro daš, pa se te nič ne prime...

čoko

Sporočilo je spremenil(a) čoko dne 25. 2010 10:12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti