Kuham govejo juho in keer mi je premočno vrela je postala motna (predvidevam, da zato)
Ker vas je veliko in veliko veste, a pozna kdo nasvet kako zbistrit juho.
Hvala za odgovor in lep dan vsem skupaj![]()
rrr
Kuham govejo juho in keer mi je premočno vrela je postala motna (predvidevam, da zato)
Ker vas je veliko in veliko veste, a pozna kdo nasvet kako zbistrit juho.
Hvala za odgovor in lep dan vsem skupaj![]()
rrr
10. sep 2006 11:20
Moja mama je dala v motno juho jajčno lupino (1 jajce za 1 lonec juhe). Ne vem, če je potem še kaj kuhala, mislim da ne. Poskusi, zgubiti nimaš kaj. jasna
10. sep 2006 11:25
Jaz sem dajala včasi noter kos govejih jeter, pa je bila čista. Zdaj pa bolj malo kuhamo juho in sem pozabila na to.
10. sep 2006 11:39
Jaz tudi poznam to, da se da jajčna lupina. Tudi če je motna, nič ne de... RRR, kje si pa bila, da ti je kipela?
10. sep 2006 11:45
Hvala za nasvete, saj tisto o jajčnem beljaku sem nekoč zdavnaj že slišala, ampak nisem bila čist zihr. Dragička če verjameš ali ne, bila sem na Kulinariki
10. sep 2006 11:46
Tisto o jajčni lupini - ne o jajčnem beljaku
10. sep 2006 13:21
zakaj pa hočeš bistro? a motna ni dobra? LP Drejček
10. sep 2006 15:56
Dobra vseeno je, ni pa lepa za pogled - saj veste, jemo tudi z očmi!!!!!!!!! Veronika
18. okt 2006 13:18
Meni pa postane motna, če noter dam list svežega zelja (več zelenjave, tem boljša). Zvončica
18. okt 2006 13:50
Čak, ali ti postane motna od zelja ali se zbistri? Sory glih ne štekam.
18. okt 2006 14:18
Motna postane, če v njo dam list svežega zelja vključno z ostalo zelenjavo. ZvončicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Zelenjavna zloženka