Eurospin

simonasovre  

član od: 8.8.2002

sporočila: 101

12. apr 2012 7:54

Poceni in kvalitetno je tekoče milo (2l refil), tekoč pralni prašek Dexal (3l), maslo, jogurti, testenine, čokolade in še kaj .

Simona

vd007  

član od: 27.1.2012

sporočila: 318

13. apr 2012 18:09

MissLady je napisal/a:
drejček, v Kranju je EuroSpin v Dolnov centru na Primskovem.

Sicer pa naj dodam še svoje izkušnje o EuroSpinu:

- sadje, zelenjava: zanič
- kruh: zanič
- testenine: zelo dobre
- vložena zelenjava: zanič (smo pač navajeni na Eto)
- mlečni izdelki (jogurti, namazi, sir, mocarela): zelo dobro
- instant juhe: zanič
- kroglice za juho: zanič - se ne zmehčajo
- mortadela, hrenovke: zelo dobro
- ledeni čaj breskev - obožujemo ga



MissLady

Se strinjam: sadje, zelenjava, kruh :ZANIČ

Testenine: široki rezanci : DOBRI

Opazila sem pa ugodno ceno za papirnate brisače.

Poslovalnico imajo tudi v Trebnjem pod AvtoSlakom.

 

vd007

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

16. apr 2012 19:35

Ojla!

Sama tam kupujem mineralno vodo, ki je od vseh poznanih meni zares UAU!, pa mleto praženo kavo, ki je cenejša, a primerljiva Barcafe, brikete za muce, zamrznjenih živil pa se zaradi slabih izkušenj izogibam, ampak tu gre bolj za okus, kot pa za kvaliteto. Suhe salame so tudi ok, pa siri...

 

Pa osebje je prijazno, kar tudi nekaj šteje

 

Če sem iskrena, sem zadovoljna tudi z Lidlom, Hoferjem, Šparom...

Z Leclercom pa ne - tu kupujem le parfum  Ampak to je samo moje mnenje.

 

Pozdravček!

 

Vrana

začetnik  

član od: 14.3.2005

sporočila: 113

27. jan 2013 23:43

Sem prav iskala tole temo, ker me je pojezilo, ko sem kupila nekaj paketkov zamrznjene zelenjave (na akciji) in sta bila tako brokoli in cvetača pod glavico gnila, rjava. In to v več paketih. Ampak se mi ni dalo jit kregat nazaj.

 

Nisem pa nikoli bila razočarana (NI KULINARIČNO!) nad wc papirjem (kompaketen in nežen)  in  nočnimi vložki (extra lungo), ki so 100x bolj udobni (za ponoči), kot kakšen allways in 3x cenejši.

 

začetnik

tedyka  

član od: 23.4.2009

sporočila: 2012

28. jan 2013 5:30

Imam spisek izdelkov, ki jih verno kupim v npr. Hoferju (toaletni papir - tisti rumen,  vrečke s hrano za mačke, pa čajno maslo, včasih listnato testo iz hladilnika, pa smetano za stepanje, rozine, Nutoko, pa kakšne čaje, 300 g čokolado v vseh varjantah, pa temno tokolado, sadne muslije, pa sadje in zelenjavo, papirnate robčke - iste v škatli, ko je kdo prehlajen, pa ženske dokolenke), v Lidlu (sirčke, pa sirovo blazinico, pa si v slanici, včasih maslo, zamrznjen grah, pa čokoladno kuverturo, mlete mandlje, listnato testo, včasih sadje in zelenjavo....).

V Eurospinu pa vedno kupujem - mozarelo 4*125 g,, kuhinjske brisače (lahko jih opereš in posušiš v stroju in se ne zmrvijo ampak se le razplastijo), včasih toaletni papir, papirnate robčke,  pesek za mačje stranišče, včasih vrečke s hrano za mačke (vendar je dražja kor v Hoferju), obvezno čistila vseh vrst - še najmanj mogoče pralnega praška, paradižnikovo mezgo in pire (tisti v steklenici ali v literskem tetrapaku), pa mleto kavo, pa instant za belo kavo, vročo čokolado,  mešanice nadevov za pecivo (makov, lešnikov, orehov - če delam kakšne polžke ali podobno), pa listnato testo, poleti pivo, pa razne piškote in rogljičke in  še kaj po trenutnem navdihu. Kupim tudi kruh, ker vem kdo je proizvajalec. Tudi meso imajo zelo lepo - sem pa tu bolj tradicionalist in raje kupujem v mesariji, ko je kaj v akciji, takrat kakšno kilo več. Prav tako pri teh diskontarjih ne kupujem mleka in jogurtov - ne vem sicer zakaj - vendar mi ne potegne. Sadje in zelenjava v našem Eurospinu pa ponavadi nista bogve kaj.

Tako da, vsak mora odkriti kaj mu kje paše in tam naj kupuje.

 

tedyka

mačka27  

član od: 11.12.2012

sporočila: 79

28. jan 2013 5:50

jaz ponavadi kupujem v Eurospinu odstranjevalec laka-brez acetona, odstranjevalec ličil, potem-kot so punce-fantje že prej povedale grah,koruzo, fižol itn...sir-parmezan 200g pakunga mislim da...pred leti sem kupovala celo klobase po več pakiranih, a se je kakovost NA VELIKO spremenila...mleko in jogurt, ter kako mozzarelo...pesek za mačke je obvezen, saj lepo diši in naredi res veliko kepo (hofer in lidl -naredi "na pol" kepe in ti razpada,ko želiš vzeti ven)...

pa tudi kozji (oz ovčji sir-se ne spomnim ravno, a je cena 1/3 mercatorjeve-vsekakor druga znamka, a je kakovost primerljiva) Čips se tudi splača (samo sem ga zadnjič jedla kake pol leta nazaj-sedaj malce pazim na težo-in se mi je zdel super...) pločevinke tune in čičeriko ter lečo v konzervi....tudi čez morske sadeže-za rižoto nimam kaj reči....so popolnoma OK. Mešanica morskih sadežev za cvrtje pa se mi nekako nikoli ni posrečila popolnoma (nimamo sicer friteze....a verjetno je to moja napaka-lignji so bili preveč elastični...in 2x ko sem jih vzela, so bile nekako glavice lignjev "preveč hrustljave" tako, da te mine vse- kot z nekimi trdimi delci ogrodja....bljak )

Imam slabe izkušnje z zmrznjenim jogurtom in zm.stročjim fižolom (svetujem rajš Hofer...brokoli je -vsaj za moj okus FUJJJJJ-pa sem nora nanj....)

 

Lp in upam, da sem bila kaj v pomoč

 

 

mačka27

zzak1977  

član od: 31.7.2009

sporočila: 2193

28. jan 2013 7:48

mačka27 je napisal/a:

...in 2x ko sem jih vzela, so bile nekako glavice lignjev "preveč hrustljave" tako, da te mine vse- kot z nekimi trdimi delci ogrodja....bljak )

 


mačka27

Ker je bila v njih še kost (če se reče temu kost), slabo očiščeni.

Commis débarrasseur

andreja m  

član od: 12.10.2010

sporočila: 1114

28. jan 2013 8:34

zzak1977 je napisal/a:

mačka27 je napisal/a:

...in 2x ko sem jih vzela, so bile nekako glavice lignjev "preveč hrustljave" tako, da te mine vse- kot z nekimi trdimi delci ogrodja....bljak )

 


mačka27

Ker je bila v njih še kost (če se reče temu kost), slabo očiščeni.



Commis débarrasseur

 

Obvezno,tudi,če kupiš očiščene lignje,jih je treba pregledat,in očistit,ker skoraj vedno ostane kakšna malenkost,ker jih čistijo na hitro.

andreja m

mačka27  

član od: 11.12.2012

sporočila: 79

28. jan 2013 12:18

vem, da se temu reče kost...želela sem se samo malce pošaliti kao "hrustljavi", hihi....drgač pa je malo težko očistit, ker je mešanica pripravljena direkt da vržeš v olje- z moko, ali s čemurkoli jih že delajo....

 

 

...samo posredujem izkušnje...

 

...verjetno pa je bilo res bedasto pričakovati pri takšni mešanici, da bo dejansko direkt za cvrtje....



mačka27

Sporočilo je spremenil(a) mačka27 dne 28. 2013 12:24

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

28. jan 2013 13:17

Na eurospin seznam dodajam skampe in tavelike kozice. Velikokrat sem jih ze imela. Papirnate brisace. Otrobe za v mleko, mali okrogel limonin biskvit, ki je odlicna podlaga za malo torto ali za pomakanje v fondi, za trifle......tako je dober da ga itak ze kar samega jes.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti