Hujšanje z zeljno juho

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

5. nov 2007 13:46

Tedenska dieta, v kateri je tudi zeljni dan , je zelo učinkovita.

Ena dan ješ samo krompir, drugi dan riž, tretji dan mlečne zadeve, četrti dan zelenjavo, potem sadje, potem en dan samo meso. Vic je v tem, da lahko hrane poješ koliko ti duša da in nisi lačen; roko na srce, ne vem koliko itak ne moreš spraviti po grlu, če je samo ena sorta. Gre pa preverjeno najmanj 3 kile dol.

titta=

mala zelena  

član od: 9.7.2007

sporočila: 266

8. nov 2007 20:06

sam eno vprašanje punce a vas ta zeljna juha nč ne "spuca"?!? jaz sem jo sam enkrat jedla, pa mi je čist dobra, sam tok me je bolel trebuh, pa wc, pa to... si ne predstavljam, da bi jo vsak dan jedla, najbrž bi res fajn shujšala, k je šlo že prvič vse ven z mene. mala zelena

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

9. nov 2007 8:05

Ja, sej zaradi tega pa shujšaš. (no, izprazniš črevesje in izgleda, da imaš manj kil). Maščevja pa žal ostane kar enako.

Jaz v te razne larifarije ne verjamem. In konec. Ali celo življenje odrekanja, ali pa nič. Samo to ni lahko, kar lahko sama potrdim. Nikakor se ne spravim zraven. Samo zeljne juhe, kapsule, čaji in podobne oslarije niso rešitev. 

Sonja

mlinarca  

član od: 21.10.2007

sporočila: 12

10. nov 2007 15:46

Za hujšanje je najprej treba imeti jekleno voljo.Moja hčerka je poskusila hujšati po porodu in ji je uspelo shujšati sicer ni bila normalno nikoli predebela.Iz jedilnika je črtala sladkarije sokove obroke pa je zmanjšala,sicer pajedla vso ostalo hrano.Pila je navadno vodo in to kar pogosto pred obrokm inpo obroku..Vpoletnem času je tekla da se je spotila,zvečer pa je telovadila kar u dnevni sobi tako je shujšala 11 kg u 5 mesecih hujšanje na hitro se ne obnese ker težo takoj nazaj pridobiš.pa poizkusite LP. mlinarca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti