22. nov 2007 13:49
Hehe, ko je bila tema postavljena, sem imela 28 pomladi (zim pa malo manj;), zdaj pa že eno več - torej 29 (za tiste, ki ste z matematiko skregani
22. nov 2007 13:49
Hehe, ko je bila tema postavljena, sem imela 28 pomladi (zim pa malo manj;), zdaj pa že eno več - torej 29 (za tiste, ki ste z matematiko skregani
22. nov 2007 13:55
štorklja, pravočasno povej kdaj boš obiskala jade, da pričnem spet šivat
22. nov 2007 13:58
Ja, ja hvala bivše prijatelce... ![]()
22. nov 2007 14:00
Jade, ti kar parkiraj metlo pred hišo, ta me sigurno ne bo ugnala. Moraš imeti zlo dobro reč ( če slučajno letim tam mimo in mi po nesreči pade dol kakšna štručka ), da se me znebiš
22. nov 2007 14:03
Veri, tudi tebe imam v planu ( pa prosim brez tiste o uspavalnih tabletah, ker jih ne jem), Kobra 1 tebe pa o vsem obvestim na ZS ( da ne bodo vsi vedeli )
22. nov 2007 15:04
Lidka se bo čist butasto naredila, kot da ni nč slišala...
Ker pr nas so lahko štorkljice samo na sosedovem kozolcu ![]()
![]()
![]()
Al pa če nahecam Božička, da mi finance poveča, al pa vlado, al pa poslance, al pa. Sicer mi
pa kr dol maha za nataliteto... ![]()
![]()
Pa mal več časa. ![]()
![]()
![]()
Glih gruntam, kaj v tadrugo sobo dat?
lidka
22. nov 2007 19:45
Oj štorklja ,te tamlade se samo izgovarjajo,jaz bi rada enega vnuka,zato lepo vabljena na Gorenjsko lp goga
22. nov 2007 20:01
ha ha ha gogad, mislim da ima gorenjska zaenkrat premrzlo ozračje za štorkljo:))))
22. nov 2007 20:46
Še ena "frišna", 51 let, Dolenjka in nona. Vsem skupaj prisrčen pozdrav!
23. nov 2007 0:50
Jade![]()
Dej nehi noooooooo, ne kliči
Grem takoj zdaj naščuvat našega Kokija, da brani svoj dom pred kašnimi nenapovedanimi štorkljami
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Velikonočni toast

Bolj enostavno in poceni ne gre