Kakšno razočaranje

marjeta10  

član od: 5.6.2007

sporočila: 313

5. nov 2008 18:25

Mamamia ima popolnoma prav ,kakor se zmeniš in kako znaš organizirati ,takšno postrežbo dobiš!Ko sem jaz imela v gostilni kosilo za sinovo birmo ,smo se prej vse dogovorili ,ko smo spili vse, smo naročili novo pijačo ,vendar vse sok ,radensko ,vino se je odpiralo pred nami ,plačali smo tisto ,kar se je dejansko pojedlo in spilo!So imeli pa sorodniki tudi  kosilo za birmo v gostilni ,so se pa razburjali ,ker so natakarji nosili pijačo nekontrolirano na mizo ,tako da je potem ostalo kup odprtih in napol praznih sokov ,vina radenske....ker se niso dogovorili prej ,so pač vse plačali ,tudi tisto kar je ostalo,oni pa so to lepo prodali naprej ,saj ,zakaj pa ne ,če se pustiš....!

lp

 

 

marjeta10

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17786

5. nov 2008 19:56

hednosit,m razen, če bodo razlogi kritike bolj pritlehne narave......tudi take se najdejo, veš....

In še vedno mislim, da je ligojna dolžna pojasnilo.

Še ena moja izkušnja. Vrsto let smo (na ekskurzijah in zasebno) hodili v en lokal, v enem mestecu ob  Soči. Vedno, vedno je bilo OK. Enkrat pa katastrofalno. Po premisleku sem se odločila, da nič ne napišem, čeprav je bila prva reakcija: v časopis ali na net z njimi. Ker, ko sem se ohladila in s kritično distanco ocenila dogodek, se mi je zdelo nefer in nepošteno, da nisem nikoli ocenila, ko je bilo OK ali več kot to, ko pa je enkrat bilo slabo, bi pa takoj reagirala.

No, če bi se še enkrat ponovilo, bi najbrž pa le kaj napisala. Enkrat se zgodi, dvakrat se pa že dogaja. razlika je, vsaj zame, velika in očitna.

rimljanka - zasebno mnenje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti