1. jun 2006 21:27
1. jun 2006 21:27
30. jun 2006 22:33
Jaz pa sn tak sklerozna. Ko se pelam z biciklom domu iz službe, grem vmes v trgovino (tam pa tak nena vem, po kaj sn prišla), potle dam bicikl v kolesarnico, naredim si za kosilo paradajs solato, hočem kruh vrezati, a kruha nikjer. Preglednem celo stanovanje, kruha ni. Potle se pa spomnim, da je vrečka z anjkaufom na biciklu ostala. Ebem ti vrečke, ki nena vejo same v stanovanje prit. tumpika
8. mar 2008 9:28
| Simona84 je napisal/a: |
| Alenka, tebe bolijo prsi, moja sestra pa 2 dni prej zavoha, da bo nekdo v hiši dobil (oz. dobila |
Da vas smeh ne bo zapustil! Simona, jaz pa bi rabla tvojo sestro![]()
![]()
8. mar 2008 10:08
Ne se hecat- ravno danes je nekaj vohljala okoli mene... joj, tetka je očitno na pohodu...
8. mar 2008 10:18
Simona, jaz se ne hecam ne vem ali sem noseča ali sem v "sebi" ![]()
![]()
8. mar 2008 10:42
Anamarija saj veš kako je s tem- sem res vesela, da bom tetka Simona ![]()
8. mar 2008 12:54
Res fajn, da kako tako starejšo temo, iz časov, ko še nisem bila članica, na plan privlečete. Še kakšno tako-zabavno! Res ste me spravile v boljšo voljo, pa ravno za dan žena, čeprav imam že polno mizo rož in bonbonjer.
lp Saša
8. mar 2008 13:43
Meni se to tudi dogaja pri osebah na katere sme ful navezana.Včasih si prav na glas rečem "pišuka xxx bi me pa lahko kaj poklical/a" pa že zvoni telefon.Pa s prijateljicami se velikokrat dogaja da obe naenkrat rečeva isti stavek Nam je pa profesorica za biologijo nekoč trobozlala da smo sposobni s svojimi misli uravnavati z dogodki samo dovolj skoncentrirani moramo biti...takrat je zagotovo spet travo kadila
8. mar 2008 15:05
Tudi jaz imam neverjetno razvito intuicijo in telepatijo.
Če sem ob še tako slabih novicah mirna, pripovedovalca pomirim z optimistično napovedjo, če pa v sebi čutim napetost ob razgovoru, se zadeva ne konča dobro. Večkrat sem rekla svojim: " Saj sem vedela, da bo tako!" Niso mi verjeli. Sedaj komu zaupam svojo prognozo in vedno se ujema z resničnim izidom.
Svojemu možu sem nekoč svetovala ( kar nisem storila nikoli prej, ne kasneje), naj se v službo odpelje z javnim prevozom. Ni me poslušal in nedaleč stran od doma se je v njegov avto, pred rdečo lučjo semaforja, zaletel vojaški džip. Hitra intervencija in strokovna pomoč so mu omilile posledice nesreče.
Ko sem za šalo "šlogala" iz kavne usedline, sem se ob povratnih informacijah svojih prijateljev in kolegov ustrašila samo sebe in tega raje ne počnem več. Tudi, ko so kolegice v službi zamenjale skodelice v moji odsotnosti, sem zadevala do potankosti. Pri tem sem povezovala le like in svoja občutja, razum sem izključila.
Če načrtujem telefonski klic, se zelo pogosto zgodi, da me ta oseba pokliče ali pa se srečava......
Nelly
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki greh

Odlično hitro kosilo