Hostel v munchnu

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

tema odprta - 23. mar 2006 18:02 | ogledi: 1.297 | odgovori: 2

Naslednji teden se odpravljam v Munchen. In iščem hostel. Lani sem bila v Meininger hostlu, ki je res odličen, ampak letos so me razočarali. Poslala sem jim povpraševanje za ceno, ki pa je bila 20 EUR višja kot so imeli ponudbo na nekaterih net straneh. To sem jim sporočila in jih prosila za ceno, ki sem jo našla na netu. In barabe so šli na net in dvignili vse cene, zdaj mi pa ne odgovorijo. Torej, pri njih ne bom bivala. Naj se gredo solit.

A morda pozna kdo kakšen dober hostel za cene med 50 in 70 EUR za dve osebi? Dosti sem iskala po netu in našla hostle Kurpfalz in Easy Palace hostle. Če je že kdo bival v njih, naj opiše, kakšni so. Hvala.

Sonja

teta torta  

član od: 6.9.2005

sporočila: 1268

23. mar 2006 20:35

Sonja, na hostle v Münchnu se ne spoznam, poznam pa hotel/penzion Erbprinz v strogem središču Münchna. Včasih so imeli slovenske lastnike (ali uslužbence), tako da smo mu rekli kar "slovenski hotel". Danes znajo reči samo še "dobro jutro", a Slovencem so naklonjeni. Ravnokar sem preverila na internetu: 2-posteljna soba, ki ima tuš in WC na hodniku (verjetno to ustreza hostlu), stane 53-80 EUR, taka z lastnim tušem in WC pa pa 73-110 EUR. Seveda je vštet tudi čisto spodoben zajtrk. Povedati moram, da tuša in WC-ja na hodniku sama nisem preizkusila, a v hotelu sem bila večkrat in vedno zadovoljna. Lega je res enkratna (rada sem v središču mesta), izhod iz podzemske (s tekočimi stopnicami) je pred hišnimi vrati. Sicer pa jih dobiš an internetu www.hotelerbprinz.de, po mojih izkušnjah pa tudi hitro in zanesljivo odgovarjajo (in opozorili so me, ko sem nekaj zmešala datume in dneve v tednu). teta torta P.S. Sem si ogledala na internetu Meininger Hostel, kaže, da ni to, kar si jaz predstavljam kot hostel (vse sobe imajo lasten tuš in WC), potem ti morda cenejše sobe v Erbprinzu ne bodo dovolj dobre! Sporočilo je spremenil(a) teta torta dne 23. mar 2006 20:41:53

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

24. mar 2006 18:13

Hvala za nasvet. :) Meininger je pa res vse prej kot hostel. Tako zrihtanega hostla še nisem videla. (letos so zrihtali še wireless internet v sobah - ne moreš verjeti). Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti