17. feb 2006 17:05
Vidim Vrana, da si danes ves čas na Kulinariki. Konec je s teboj, si že odvisna
17. feb 2006 17:05
Vidim Vrana, da si danes ves čas na Kulinariki. Konec je s teboj, si že odvisna
17. feb 2006 17:16
Rozanec, zadel zebelj na glavico
17. feb 2006 17:44
17. feb 2006 17:49
Evo Vrana konec je s "prostim" časom, zdaj bo le - ta porabljen na kulinariki. Jaz sem kulinariko odkrila pred kakšnim leto, pa sem od takrat vsak dan gor
17. feb 2006 18:21
Vrana- punca sem ja. Saj vem ime je čudno- moj običajni "nick name" je bil zaseden, pa sem pač uporabila tega. Pa sem se navadila tudi tega. Lep dan vam želim
17. feb 2006 18:24
17. feb 2006 18:31
No, rozanec, sorry, saj nisi huda,ne? Saj Vrana tudi ni kaj običajno lepega. Raje bi bila naprimer sanšajn, pika, šalotka, karfjolca ali pa kaj podobno ženstvenega... Vrana je moj psevdonim iz otroštva in mi ga je pri prijavi v kulslo določil sin kar sam od sebe, pa tudi vredu. Sem ga vajena. Kaj si že rekla, da najraje kuhaš?
17. feb 2006 18:50
Seveda nisem huda- saj nisi mogla vedeti. A kaj najraje kuham- vse, kar mi pride na pamet. Najrajš vedno nekaj novega (in preden bom preizkusila vse recepte v bazi, me ne bo že nikjer več- pa čeprav sem še zelo mlada).
17. feb 2006 19:29
Mene pa zanima, kaj vse se skriva za našimi "nick- nami". No, nekaj sem jih spoznala na prvem srečanju KulSlov v Mariboru. In me je skoraj kap, ko mi je ena izmed punc povedala, kaj si je pod mamamia predstavljala....
17. feb 2006 19:39
Vrana lepo pozdravljena tudi z moje strani. Mamamia ti pa le pošlji recept svojega umotvora kot si se izrazila, kajti prepričana sem da bo odlična. DipsiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Goveji golaž iz pečice