23. jan 2006 22:10
Vemves, misim nate - imaš prevoz.
23. jan 2006 22:10
Vemves, misim nate - imaš prevoz.
23. jan 2006 23:22
Hvala,dragička vemves
23. jan 2006 23:48
UH, to ne smem zamuditi ??? Datum kritičen, rabim še nekaj časa da uskladim opravke! Sicer sem zraven!
krešimir
24. jan 2006 8:32
Tudi jaz pridem. Mi je pa vseeno, če gre kdo z mano, tko da; imam prostor za 2 v avtu. Štartam iz Grosuplja, lahko tudi koga v Ljubljani poberem
24. jan 2006 8:41
Če bo vse ok, pridem tudi jaz. Zraven bo boljša polovica, ki obožuje krofe in veselo kuha po vaših usmeritvah. Sem iz Sevnice, če katera rabi prevoz.. Tina
24. jan 2006 8:49
Name seveda tudi računajte. Zapisala sem si: Trojane, 11. marec ob 14.00. Za piknik pa se strinjam, da je v maju, drugi, ali pač tretji vikend. LP Dolores
24. jan 2006 10:33
Tudi sama obožujem krofe in če zraven lahko še poklepetamo toliko bolje. Upam, da bom imela prosto soboto. Za zdaj je še prehitro govoriti o tem. Ko zvem ali sem prosta, pa bom začela iskati a bo še kakšno prosto mesto v avtomobilu iz Maribora
24. jan 2006 10:45
Carmen, ni problema, res je še nekaj časa do 11.marca, midve z mamamio greva vsaka s svojim avtomobilom in te rade volje vzameva s seboj, se bomo med seboj dogovorile, kako bo s prevozom. Galja
24. jan 2006 11:07
če se bo le dalo se vidimo tudi z moje strani,......komaj čakam! ANJA
24. jan 2006 11:26
Carmen, saj si pa r ekla, naj računam nate za prevoz: z mano se peljete ti, Riba-ribica in Aksi, pa še za eno bo prostor. Drug avto pelje Galja, torej Mariborčanke, gremo....Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bowla s kozicami

Piščančja juha s tortelini