Mikser magic bullet

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

18. sep 2014 21:01

trac je napisal/a:

Sem imela eno podobno zadevo od Philipsa (http://www.philips.si/c/Priprava-hrane/220-w-0.4-l-), pa se mi stvar ni preveč dopadla. Je bilo res za zelo majhne količine, ker drugače ni dobro delovalo in je bilo potem samo več dela in 'packanja'. Tako, da imam sedaj raje malo vešji sekljalnik in lahko storim več naenkrat.



trac

 

Meni je pa ta ful uredu. Blender ravno pravšenj za dva do tri kozarce. Mlinček je pa sploh top. Ravno včeraj sem mlela janež za piškote, meljem tudi lan, ki ga dam potem v blender z banano in vodo. Mlela sem bonbone za steklene piškote. V mlinčku se da precej, res pa je, da manjšo količino.

Imam zraven multipraktika še blender, je velik pa še ni bil nikoli čisto poln.

katti

MARTA72  

član od: 29.6.2011

sporočila: 106

18. sep 2014 21:33

Jaz imam magic bullet po moje že blizu 10 let še tistega ta prvega iz top shopa in je dnevno v uporabi, zjutraj za sadne in zelenjavne smootije, za mletje orehov, lešnikov, sladkorja, kave, za juhe, namaze, sladolede, omeke, ni da ni. Potem sem si ga kupila pred cca 5 leti Mini blitzz (kopija magic bulleta), katerega imam tudi na morju in tudi z njim zelloooo zadovoljna. Pred kratkim sem si pa kupila še enega za rezervo, če bo MB crknil in da ne bo panike v hiši in da si ga zjutraj podajamo enega jaz in hči drugega pa mož in sin in da ni vrsta v kuhinji pa moram povedat, da sem žal zelo razočarana. Ima namreč po moje preveliko tesnilo in se mi 'zacvika' in seveda posledično ven curlja....imenuje pa se amazing bullet. Sem zamenjala tesnila, pač s tistimi, ki so bili v paketu pa ni nič bolje.

Moje mnenje je, da ga je bolje kupiti mesec ali dva kasneje pa tega dobrega.

Pa veliko zadovoljstva ne glede za katerega se boste odločili.



MARTA72

Sporočilo je spremenil(a) MARTA72 dne 25. 2014 19:31

MARTA72  

član od: 29.6.2011

sporočila: 106

18. sep 2014 21:37

Aja, pa ta Nutribullet je novejša verzija Magic bulleta, vsaj tako mi je zagotovila kolegica, ki dela na top shopu.

MARTA72

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti