Mikrovalovka

tilenboc  

član od: 30.6.2004

sporočila: 221

19. dec 2005 17:48

Jaz tudi ne morem živeti brez nje. Sploh ker imam majhnega otroka in je potrebno neprestano pogrevati mleko. Je pa res, da jo uporabljamo samo za pogrevanje in odtajanje, v njej ne pečemo razen včasih kakšne hrenovke. Sodelavka je kupila mikrovalovko za katero je dala več kot za pečico, ker je mislia kako bo v njej pekla, pa jo ima prav tako samo za pogrevati in odtajati. Zdi se mi škoda dajati ne vem kakšne gore denarja, svetujem vam, da kupite najbolj osnovno mikrovalovko in se strinjam z pegastim, da mora biti digitalna.

Keka  

član od: 6.5.2002

sporočila: 83

19. dec 2005 20:01

Tudi jaz več ne bi mogla brez nje, čeprav imam z njo velik problem. Kupila sem namreč takšno z vsemi možnimi funkcijami, od vročega zraka do grilla, do vseh možnih memoriranih menijev v nekaj svetovnih jezikih itd., ker sem nameravala peči in kuhati v njej. Sedaj pa jo uporabljam samo za odtajevanje in pogrevanje. Moja družina je namreč imela pripombo, da ima hrana kuhana in pečena v MV nekakšen dodaten priokus, ki jim nikakor ne odgovarja in na katerega se ne morejo navaditi. Moram priznati, da sem ga začutila tudi jaz, vendar me ni motil. V čem je štos ne znam pojasniti, dejstvo je, da sem res dala goro denarja za nič. Če imate kakšen nasvet ali podobne izkušnje glede tega "dodatnega okusa", povejte. Strinjam pa se, da mora biti digitalna, ker imam v službi tako poceni in z mehanskim gumbom in jo je zelo teško natančno namestiti, sekunde sploh ne moreš, ker jih niti nima. Lp, Keka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti