Hofer

johana  

član od: 5.3.2014

sporočila: 12653

3. jun 2015 12:47

    Pri nas vse kupujemo v Hoferju, razen svežega mesa-svinjina in govedina, tega kupujemo v Mercatorju, največkrat, ko je v akciji. S Hoferjevimi izdelki in ceno smo zelo zadovoljni. Še nikoli se ni zgodilo, da bi prinesla domov izdelek, ki bi mu pretekel rok , se mi je pa to velikokrat zgodilo v Tušu in zaradi tega tam več ne kupujem. Edini izdelek, ki pa nam res ni všeč v Hoferju je nemško kislo zelje, ker je pač narejeno po njihovem okusu, nič drugega.   Sploh imajo izdelke za peko po zelo ugodnih cenah, zlasti njihova moka je  res odlična. Sem pa opazila,da je v Hoferju vedno več slovenskih artiklov, sploh sedaj, ko je začel Mercator na veliko polniti police z izdelki hrvaških dobaviteljev. In posledično je v Hoferju vse več kupcev.  V Lidlu ne kupujem, saj imajo enake izdelke, kot Hofer, le v drugačni embalaži. Skratka, nam je Hofer zelo dobra trgovina, pa tudi na blagajni se znajo zelo hitro obrniti.  

mopsika

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

3. jun 2015 13:51

V Lidlu je poceni pepsi cola - 1,14 evra 2l, sicer je taka cena v drugih trgovinah za 1,5 l.

Piva kupujem drugje, ker so možu boljša druga kot ta, ki jih prodajajo v Lidlu in Hoferju, kupujem pa tam moko, slano maslo, dolgozrnati riž, tudi kakšne testenine, olive ...

V Tušu pa imajo dober in poceni riž - okroglozrnati erik, odličen za rižote, po 1,09 evra, pa dolgozrnati za isto ceno. Se obnese. Ni sicer kot jasmin ali basmati, ampak za določene jedi je čisto okej, nimam slabih izkušenj z njim.

 

 

mamamia

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2510

3. jun 2015 14:34

Drage moje, povejte mi, kje je še kakšna služba, kjer ni treba delati, kjer lahko hodiš kar naprej na WC, se zgovarjaš itd.  Jaz delam v OŠ, kar je po mnenju večine idealna služba,  nič dela, vse utečeno, kratek delovnik 2 meseca počitnic in še vmes... aja, pa ogromna plača.

Če bi pa jaz začela opisovati šikaniranja, ki se dogajajo konkretno pri nas....ne bi verjeli. Pa smo tiho, ker tudi pri nas odpuščajo, oz. nam manjka ur, v jeseni verjetno začnemo s skrajšanimi del. časi.... Starši in otroci so pa zgodba zase, ravno prejšnji teden sem se zlomila pod pritiskom in dala boljšo oceno. Ne bi verjeli, kdo je pritisnil name in s kakšnim argumentom....

Pa saj nihče ne verjame....

 

Da ne smetim: kupijem povsod, največ v Hoferju in Sparu

marjja

kuhinja.slo  

član od: 26.6.2010

sporočila: 108

3. jun 2015 16:53

Ti kar verjamem marjja. Če bi bil jaz na tvojem mestu, bi tega ki je pritiskal nate kar javno objavil, pa ne samo tukaj, pač pa tudi drugje. Kar se otrok in staršev tiče, pa takole. Polovica otrok iz mladih družin ima diagnozo - hiper aktivnost. Nedavno tega  nazaj sem nekje prebral, da je v sloveniji 75% otrok z takšno diagnozo nevzgojenih. Takšni pa so ponavadi tudi starši. Sam imam med sorodniki in pri prijateljih tudi poznane z hiperaktivnostjo pri njihovih otrocih, vendar to pri meni ne gre. Ko se dobro zaderem, so lahko celo popoldne normalni, starši pa se držijo, kot da bi jim kislo kumarico nekam tiščal.

Kar se pa kupovanja tiče, prvo Lidl, potem Tuš, potem Spar, na koncu pa Mercator.

Pa lp in obilo nakupov

kuhinja.slo

SMARTY1  

član od: 26.2.2014

sporočila: 2750

3. jun 2015 17:21

kuhinja.slo je napisal/a:

Kar se otrok in staršev tiče, pa takole. Polovica otrok iz mladih družin ima diagnozo - hiper aktivnost. 


kuhinja.slo

 

A res kuhinja.slo? A si prepričan??

Ma ti klobasaš, da je joj  .

A ja, kaj pa diagnoza druge polovice otrok iz mladih družin?



SMARTY1

Sporočilo je spremenil(a) SMARTY1 dne 03. 2015 17:23

zzak1977  

član od: 31.7.2009

sporočila: 2193

3. jun 2015 17:40

Vesnuska je napisal/a:

Ne vem, to mi je opisala znanka, ki dela tam(poslovodja jo je večkrat klicala na blagajno zakaj se ne smeji?) Verjetno je precej odvisno od poslovodje in ne gre za politiko podjetja.



Vesnuska

Ali je odvisno od blagajničarke?

Commis débarrasseur

Vesnuska  

član od: 1.1.2011

sporočila: 944

3. jun 2015 17:48

Zzak tudi možno ja   Itak da ima vsaka zgodba 2 plati in jaz poznam samo eno, ker nisem bila zraven.

Vesnuska

kuhinja.slo  

član od: 26.6.2010

sporočila: 108

3. jun 2015 18:03

SMARTY1, nikoli nisem nikomu napisal da klobasa ko izrazi svoje mnenje. Po tvojem komentarju sem pa prepričan, da si tudi ti starš takšnega otroka in bi ti v bodoče priporočal vsaj malo več olike in spoštovanja pri pisanju. 

Če si pa doma v kakšnem večjem kraju, idi malo v neki večji trgovski center, malo se ozri naokoli in opazuj, pa ti bo vse jasno.

kuhinja.slo

SMARTY1  

član od: 26.2.2014

sporočila: 2750

3. jun 2015 18:31

kuhinja.slo je napisal/a:

SMARTY1, nikoli nisem nikomu napisal da klobasa ko izrazi svoje mnenje. Po tvojem komentarju sem pa prepričan, da si tudi ti starš takšnega otroka in bi ti v bodoče priporočal vsaj malo več olike in spoštovanja pri pisanju. 

Če si pa doma v kakšnem večjem kraju, idi malo v neki večji trgovski center, malo se ozri naokoli in opazuj, pa ti bo vse jasno.



kuhinja.slo

 

Kuhinja.slo, na osnovu tvojih komentarjev, ne bom pisala kakšen se mi zdiš, in niti na kraj pameti mi ne pride da komentiram kakšni so tvoji otroci.

Ne vem, kdo pa tebi daje pravo da trdiš nekaj v zvezi mene in mojih otrok .

SMARTY1

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

3. jun 2015 19:46

Glede na to, da je njihovo maslo ocenjeno najboljše in da testi pralnih praškov nikoli ne štimajo, in ko pogledaš kriterije ocenjevanja, vidiš, da ZPS VIp test ni ravno relevanten. Njihovo najbolje ocenjeno maslo je totalno brez maslenega okusa! Mogoče bi dali ocenjevati kakšnemu, ki mu ni vseeno ali je margarino ali maslo ali neko mast brez okusa.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti