Recepti za hujšanje po montignacu

passi  

član od: 8.6.2010

sporočila: 20

16. nov 2011 18:42

butterflylara je napisal/a:

mc maya je napisal/a:

Hojla,

Nekje (pojma nimam, kje ) sem zasledila, da obstaja knjiga z recepti za Wellneo hujšanje po Montignacovi metodi, kot neko nadaljevanje knjige Jem, torej hujšam. A mogoče ve kdo naslov te knjige (avtor je, predvidevam, Montignac) in ali je že prevedena v slovenščino? Aja, pa če mi lahko še izdate, kje se da to knjigo dobiti.

Hvala za pomoč,

Maja

 

živjo, malo sem gledala teme o Montignacu in naletela tudi na tole, sicer ste verjetno do sedaj kaj našli, no, pa vseeno, druga knjiga o Montignacu je Jejte z užitkom - ostanite vitki, nekaj receptov je not, vendar jih je več v tretji knjigi Montignacova metoda v teoriji in praksi. sicer pa ko veš, kakšna živila lahko uporabljaš, le malo domišljije in recept je tu! (=

Kako pa vam je sicer uspela "dieta"?

 

LP



butterflylara

 

Živjo,

kljub temu, da je tema res že precej stara in smo našli že kar nekaj receptov za Montignac dieto, je vseeno dobro, da se nekdo oglasi in napiše, da je izšla nova knjiga. Res hvala; jo moram poiskat. Drugače pa je ta dieta pri meni uspela in sem z rezultati res zadovoljna in to dieto predlagam prav vsakemu, ki želi izgubit odvečno težo.



Sporočilo je spremenil(a) passi dne 06. 2013 17:20

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti