Gasilske garniture

onija  

član od: 21.11.2004

sporočila: 99

tema odprta - 16. jun 2005 21:37 | ogledi: 4.334 | odgovori: 2

Pozdravljeni!

Imam eno večjo težavico in prosim vse zemljane za pomoč.

Ker smo družinica v slogu "naredi sam" že nekaj mesecev neuspešno po naših štacunah iščemo železno ogrodje za izdelavo gasilske garniture (miza in dve klopi). Cele garniture ja prodajajo, ampak mi iščemo samo železno podnožje.

Če kdo ve, kdo bi to izdeloval (v trgovinah tudi če vejo nočejo povedati), lepo prosim naj mi sporoči. Saj bi tudi to naredili sami ampak je mehanizem malo preveč kompliciran za "nestrokovnjake". Za pomoč se vsem že vnaprej zahvaljujem.

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8696

17. jun 2005 8:15

Stopi v Merkur, oglej si kakšno podobno stvar, gor je deklaracija in piše, kdo izdeluje - naslov, telefon. Jaz sem tako naredila za konstrukcijo za vrv za perilo na balkonu. V Merkurju sem videla nosilce za rože, prepisala sem iz deklaracije, telefonirala gospodu in mi je naredil po meri, celo prinesel v Ljubljano. Zdi se mi, da je bil iz okolice Celja. Pozdravček!

onija  

član od: 21.11.2004

sporočila: 99

17. jun 2005 21:02

Hvala Dragička, ampak na teh kompletih nikjer ni nobene deklaracije (vsaj ne na vidnem mestu). Bom pa zagotovo v trgovini od trgovca zahtevala deklaracijo, ker mislim, da bi bilo prav, da je nameščena. Vseeno še naprej upam, da bo kdo vedel za izdelovalca. LP onija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti