Prhljaj

Levinjav  

član od: 15.11.2005

sporočila: 447

24. nov 2005 14:57

Pozdravljeni! Tudi moja pokojna mati je imela vedno probleme z prhljajem. Imela ga je v plasteh. Poizkušali smo z vsemi mogočimi sredstvi in šamponi. Dejansko pa smo odkrili dve sredstvi ki so prhljaj v celoti odstranili. Po umivanju las in lasišča si je lasišče zmasirala z razstopino teblete aspirina v vodi in pustila delovati približno pol ure, po poteku pol ure so se lasje sprali. Dejansko je treba postopek večkrat ponoviti. Odkrili smo tudi nenavaden način odstranjevanja prhljaja, sicer ga sedaj praktično ne bi mogli uporabiti, vendar bi ga jaz dala med domača zdravila. Za tiste gurmane, ki radi jesste polže. Polže, ki ste jih nabrali skuhajte v vodi., polže pojete vodo v kateri so se kuhali pa uporabite za izpiranje lasišča, uspeh 100 % zagotovljen. Lasje pa postanejo voljni in gladki. Lep pozdrav.

Lunika  

član od: 30.8.2004

sporočila: 254

24. nov 2005 15:58

Zanimivo to s polži Jaz ostajam kar pri Dercosu, ki mi je do zdaj edini zares pomagal. Pa sem imela že na tone raznih "packarij" (mislim predvsem na olja in smrdljive šampone, ki ti jih predpiše dermatolog). Tjas, sorry, šele zdaj sem videla tvoje vprašanje! Njegova cena je okoli 2.000 sit, sto tolarjev gor-dol. Se je tvojemu kaj popravilo stanje? V primeru, da slučajno še ta šampon odpove... Lp, Tina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti