17. avg 2020 10:33
Mamamia ![]()
![]()
![]()
17. avg 2020 10:33
Mamamia ![]()
![]()
![]()
17. avg 2020 10:34
Irena prvi del tvojega posta je korekten in se z njim strinjam :) drugi del je pa obupen- če ne gre debata v smer, ki si jo želiš jo pa dajmo zaklent !!???? e to ne gre tako, če nekaj objaviš javno, potem moraš sprejeti tudi mnenja, ki ti niso po volji . V tem je ravno čar debatiranja, tko da, pustimo vsakomur da pove svoje.....je pa res hudič, če nisi sposoben debatirati na tej ravni :(
17. avg 2020 10:35
Mamamia, ne vem kje ti vidiš v tej temi politiko ????
17. avg 2020 13:51
| hedonist je napisal/a: |
|
Mamamia, ne vem kje ti vidiš v tej temi politiko ???? hedonist
|
V tem, da bi tu debatirali o poslih z maskami pa o tem, koliko politiki pride prav stanje, kot pač je.
17. avg 2020 13:57
Mamamia, prav tako..., pa izpostavljanje verskega prepričanja. Zelo na stransko pot je zašla tema: objemanje.
Pozdravček!
17. avg 2020 14:38
Tale debata ne morem rečt da je meni po godu ali pa da mi ni, ker dopuščam, da ima vsak svoj pogled in svoje mnenje o tem in sem strpna in vedno za korektno debato, kar pa tole po moje ni več, ker jaz mislim tako kot sem napisala v prvem delu.
Tako, da vi kar veselo naprej razpravljate in ostanite zdravi.
17. avg 2020 15:37
"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija) ![]()
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 17. avg 2020 15:42
17. avg 2020 17:26
No no no, tega pa resi ni nihce pocel.
Vsi debatiramo, nestrpnosti in scuvanja pa ni bilo...
Tako da malo ohladite zivce, res je soparno....
17. avg 2020 23:43
Končno, nihče več nas ne bo imenoval ovce in podobno! Lep dogovor ![]()
18. avg 2020 11:44
Prosim vse, ki prispevate, da se malo umirite, da ne bo potrebno teme zaklepati. Lahko je čisto prijazna polemika, zahaja pa v politične in verske vode, ki se jih na naši strani izogibamo, je dovolj medijev, kjer objavljajo tovrstne stvari.
Zato se prosim vrnite na prvotno temo o objemanju in vzdrževanju distance. Hvala.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Enostavna zelena juha