Restavracija za supine- blizu centra

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17785

31. mar 2019 21:28

kozamurnik je napisal/a:

Rimljanka, sem bila prav vesela za tvoj namig, pregledala  na netu malo lokacijo in menja, ter poslala dva maila za vec  info. Enega 21. in enega 3 dni nazaj; nobenega odgovara. murnik

Obstajajo telefoni, sama sem se v minuti prav tam zmenila po tej poti. In, konec koncev, kdor nekam povabi cel kup ljudi, se pač zapelje pogledat, kako je tam.

rimljanka

madoka  

član od: 17.10.2018

sporočila: 83

31. mar 2019 21:36

kozamurnik je napisal/a:

Hvala vsem, center torej odpade, pa nadaljujem tu.Sem jim predlagala naj si ogledajo Tehnicni muzej v Bistri, ker ga kot tujci prav gotovo ne bi sli pogledat v lastni reziji, ni reklamiziran,  si pa po mojem mnenu ogled vec kot zasluzi. Pa bi lahko jedli kje v blizini.

 

murnik

Res je. Smo se ustavili, ko smo šli z morja. Sem sicer bila skeptična, mi 4 babe in naš edini moški, pa še punce so bile mlajše (10,9 in 6 let). Bile vse zelo navdušene. Zelo lep in zanimiv muzej, vreden ogleda in premalo cenjen med Slovenci ..vsaj zdi se mi tako

 

Se opravičujem, ker sem malo zasmetila temo

madoka

kozamurnik

sporočila: 2311

31. mar 2019 23:52

Madoka, nic nisi zasmetila, saj pravim, ena stran gor ali dol, zmeraj se kdo kaj koristnega nauci ali zve, ce le hoce. Je pa tudi res, da smo nekje drugje razpravljali 20 strani, pa na koncu izpadli vsi neumno, razen tiste, ki je temo zacela. No tako je vsaj mislila.

Rimiljanka, seveda obstajajo telefoni kot obstaja tudi el. posta. Ali pa naj jo zbrisejo, ce ne odgovarjajo. Vljudno ni, pa pika. Nisem pa rekla, da ne bi sla pogledat kasneje, prej pa bi le rada eno ali dve informaciji. In ce bi jih dobila, bi seveda sla  tudi osebno. Tako me je pa minila volja, da bi se sprasevala.

Sklepam, da imajo dovolj gostov, toliko, da nimajo casa odgovorit,  torej bodo komot preziveli tudi brez njih.   Bodi dovolj, ze tako smo bili predolgi,  (smo ze pri peti strani,bi rekla Cila, hvala za link)

murnik
 
P.s. V omenjeno gostilno sem poslala dva maila, v drugem, kjer na spletni strani objavljajo: Pisite nam: sprasujejo  za osebne podatke in tudi telefon, ki sem ga napisala. Pa mi ni 2 x   ni nihce ne odgovoril, ne poklical. Prav profesionalno to za moje pojme ni. Prijazno se manj. Pa so lahko cisto dobra, celo zelo dobra gostilna..

Sporočilo je spremenil(a) kozamurnik dne 1. apr 2019 06:58

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

1. apr 2019 7:44

Škoda, tudi to je del turistične ponudbe. Imamo naval turistov, a v glavah še vedno staro miselnost. 

 

naor

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

1. apr 2019 8:52

V takih primerih raje uporabim telefon kot mail. Ker za računalnikom mora nekdo sedet, telefon je pa pri šanku, sliši se zvonenje in slej ko prej nekdo dvigne sluišalko. A je to res tako težko? Pa še stik je bolj oseben, hitro postaviš kakšno podpvrašanje in se hitreje dogovoriš kot po mailu. E.-pošto praviloma pregledujejo po delovnem času, saj so računalniki v pisarni, v kateri pa velikokrat v gostilnah ni nikogar, ker je delo drugje. In se pisarniška opravila opravljajo kasneje. Se strinjam, da bi lahko potem vsaj zvečer odgovorili, oziroma ko vidijo pošto. Lahko pa da pošta tudi zaide v spam ali vsiljeno, čudna so pota gospodova v sodoni elektronski komunikaciji. In tudi zato se mi zdi bolje uporabiti telefon. Ali pa si vzeti čas in se peljati malo naokoli, kot na izlet, če seveda obstaja ta možnost.

 

mamamia

kozamurnik

sporočila: 2311

19. avg 2019 11:34

Sem cisto pozabila, ampak bolje pozno kot nikoli.  Hvala Rimljanki, ki je dala namig za gostilno Jurca. Bili tam, se osebno zmenili,  se vrnili s skupino,  odlicno, super zadovoljni.

 

P.s.Ker ze imam besedo: oktobra pridejo nekateri nazaj ( zgleda, da so kar "posvojili" Ljubljano), pa bo treba spet najt eno gostilno blizu Lj.  Da ne bodo dvakrat v isti,  sem se malo pozanimala,  ena je tudi ze svetovala, gostilno Kranjc Na Vrhniki. Ima dobre ocene, ce pa katera ima kako osebno izkusnjo, bom vesela.

 

murnik

Sporočilo je spremenil(a) kozamurnik dne 19. avg 2019 11:36

Hinka  

član od: 20.4.2017

sporočila: 45

19. avg 2019 16:37

Pozdravljena. Ker sem iz vrhniškega konca, zelo dobro poznam gostilno Kranjc.  Smo kar redni gostje z dobrimi vtisi. Za kaj več, pa lahko na ZS.  Pozdrav.

Hinka

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17785

19. avg 2019 20:30

To je gostilna nad cerkvijo, kajne? Potrjujem, tudi jaz imam dobre izkušnje.

rimljanka

Hinka  

član od: 20.4.2017

sporočila: 45

19. avg 2019 21:00

rimljanka je napisal/a:

To je gostilna nad cerkvijo, kajne? Potrjujem, tudi jaz imam dobre izkušnje.

rimljanka

Ja,  nad cerkvijo. Lepo, da  ste bili zadovoljni..

Hinka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti