Novi pogoji uporabe kulinarika.net po gdpr

tema je zalepljena

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

tema odprta - 23. maj 2018 15:47 | ogledi: 11.773 | odgovori: 0

Spoštovani uporabniki.

Kot že verjetno veste, se 25.5.2018 začne izvajati nov zakon o hrambi osebnih podatkov GDPR. Tudi na kulinarika.net smo zavezani k varovanju zasebnosti, zato prosimo, da ponovno preberete pogoje zasebnosti na naši strani, 25.5. se boste morali registrirani uporabnik z njimi strinjati.

Glavne spremembe na portalu kunarika.net po novem zakonu so:

1. Kulinarika.net ne beleži več imena, priimka, naslova, mesta, poštne številke, telefonske številke in spola svojih uporabnikov (vse to je bilo že prej opcijsko). Od osebnih podatkov se beleži le email in IP pri registraciji. Posledica je žal tudi ukinjanje strani o rojstnih dneh.

2. Tako kot do sedaj se lahko odjavite ali prijavite na listo obvestil (v zadnjih letih smo poslali zelo malo obvestil), po 25.5. potrebujemo posebno soglasje, da vam lahko pošljemo email.

3. Vaš email naslov je po novem tudi v bazi šifriran.

Po elektronski pošti smo vam poslali povezavo do potrditve novih pogojev, že jutri bo registrirane uporabnike sistem samodejno preusmerjal na potrditveno stran (tiste ki ne boste potrdili podatkov po emailu).

Vse uporabnike tudi naprošamo da preverijo svoje email naslove, ki jih uporabljajo na kulinarika.net, ker bomo v prihodnjih dneh uporabniške račune tistih uporabnikov, ki jim elektronski naslov ne deluje več (ne obstaja) deaktivirali. Za ponovno aktivacijo boste morali v nastavitvah spremeniti email naslov na obstoječega in dati zahtevek za pošiljanje aktivacijske kode.

Prosimo za razumevanje, ukrepi so del prilagajanja novi Evropsi zakonodaji.

Jernej - administrator

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti