Prenova kopalnice

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

26. feb 2018 13:21

V glavni kopalnici imamo kad, v pralnici, ki je še v planiranju, pa bo tuš kabina. Barve vidiš na fotografiji spodaj, po štirih letih mi ni za nobeno izbiro, kar se tiče kopalnice, žal. Postavitev sem izrisala sama, arhitektka mi je samo izbrala kombinacijo ploščic. Tudi za vse ostale prostore v stanovanju sem sama naredila načrte, vključno s prestavljanjem in predelavo sten. Letps bova zamenjala še preostala okna in nato sledi še fasada. Ostalo bo počakalo na obnovo stanja na TR.

 

Loni Makaroni

MALČICA  

član od: 8.6.2006

sporočila: 451

2. mar 2018 8:54

Hvala za predloge oziroma nasvete. Še vedno sva na razpotju, mal se mi že svetlika, kako bo. Bila sva v Logatcu Trgocev, ful prijazni, velik izbire za vidit in potipat, zdaj čakava na mojstra za cevi,  kaj bo on rekel, morda bova šla v izvedbo kar sama. Dobila tega g. in še enega za ploščice polagat. Razbijat znamo pa sami, še preveč dobro. Bomo videli.

Malčica

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

5. mar 2018 9:33

Če vama slučajno kaj pride prav, pipe in ostalo, kar zraven paše, sem jaz izredno ugodno dobila tu. Pri nas je tudi mož vse razbil, se hitro malo prišpara. 

Loni Makaroni

MALČICA  

član od: 8.6.2006

sporočila: 451

25. maj 2018 10:14

No, mi smo končali s prenovo naše kopalnice, Je nova, čista in najlepša. Delali smo 14 dni na zelo izi, lahko bi manj dni. Mojstre sva izbrala sama in jih dovažala v kopalnico enega za drugim. Morda se je zataknilo samo pri keramičarju, ki pa je bil zelo natančen, zato si je vzel malo več časa. Torej, en dan sta mož in sin razbila vso kopalnico, naslednji dan vodovodar zamenjal vse cevi (kanalizacijo, vodo, ogrevanje). Tretji dan so prišli zamenjat okno. Četrti dan sva imela zidarja za stene in električarja ( nova elektrika in talno ogrevanje). Peti dan zidar za tlake. Šesti dan sva imela praznik ( vnebohod), naslednji dan pa se je začelo, keramičar ni hotu vzidat tuš kadi, zato ponovno po vodovodarja, da jo je vzidal. No in sedmi dan je prišel keramičar. Tri dni se je vrtu notri, vmes je prišel še steklar steno postavit, pa maturantski ples smo imeli. Nato je prišel še enkrat drugi vodovodar, da je vstavil wc, bide, omare, tuš. In na koncu še električar, da je zaključil talno gretje in vtičnice. Končno sem jo lahko zglancala in uredila po svoje. 

Vse to ponoviva junija še s spodnjo kopalnico. Glede cene ne morem še nič rečt. do sedaj je šlo 3.000 eur, čakava pa še na glavni račun za vse sanitarije in vodovodarja, vzel na svoj račun.  Je naporno, a na koncu toliko lepše. Sedaj sva že čist umirjena glede teh mojstrov, ker že tri leta prenavljava celo hišo.

Slikce sledijo.

 

Malčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti