Kuharski tečaji na kulinariki

zvezdica55  

član od: 8.8.2006

sporočila: 555

tema odprta - 20. okt 2016 13:26 | ogledi: 1.439 | odgovori: 0

Pozdravljeni ,  

že v preteklosti, še bolj pa zadnje čase, ko sem v pokoju, iščem kuharske tečaje, ki bi se jih lahko udeležila.  Rada bi se izpopolnila v peki slaščic, pripravljanju tort in krašenju, pa tudi v kuhanju vsakdanjih jedi, sestavljanju bolj zdravih jedilnikov... Eno je brati vse to, drugo pa se je preizkusiti v praksi. Žal, v Ljubljani takih tečajev nisem uspela najti, v drugih krajih pa so bili večinoma ob koncih tedna, ko sem bila zaposlena .

Škoda se mi zdi, ko prebiram vse te recepte na Kulinariki, nasvete in predloge, ki jih dajejo člani in članice, da se vse to ne more tudi v praksi nekje preizkusiti. Ko bi imeli kakšno kuhinjo na razpolago, bi se lahko tam člani družili, organizirali tečaje, svetovanja, predavanja. Se bo mogoče kdo tukaj našel, da bi ugriznil v kaj takega? Verjetno je veliko članov in članic na tem forumu, ki bi bili veseli takega koraka naprej. Mogoče bi Jernej lahko v sodelovanju s kom napravil nadgradnjo tega foruma tudi v praksi 

zvezdica55

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti