Iščemo kuharja,nujno!

Klari  

član od: 15.6.2016

sporočila: 1

tema odprta - 16. jun 2016 16:43 | ogledi: 2.342 | odgovori: 0

Pozdravljeni! Sem članica prostovoljnega društva Društva prijateljev otrok Mavrica in skupaj z več kot 40imi mladimi prostovoljci peljemo vsako leto na morje v Portorož 150 otrok iz socialno ogroženih družin. Organiziramo 3 termine, tako da je v vsakem terminu ~50 otrok.

Ker pa je na takšnih počitnicah potrebno poskrbeti tudi za hrano, gre z nami tudi kuhar.Tu pa se je pojavil problem, saj v 1. terminu, ki traja od 25.junija do 2.julija, še nimamo kuharja. Zato se tu obračam na vas. Lepo vas prosim, če pozna kdo kakšno dobro dušo ali pa se kakšen najde med vami, ki bi bil pripravljen iti z nami na morje in s pomočjo 2 mladih pomočnikov poskrbeti za polne želodčke 60 otrok in animatorjev, naj mi za več informacij piše na zasebno sporočilo ali pa vpraša kar tukaj. Ni potrebno da je kuhar po poklicu, važno je le, da zna dobro kuhati tudi večje količine. Preprosto, poceni hrano, otroci niso zahtevni, jedilnik pove tisti, ki kuha, vse mu nakupimo, kuhinja je že kompletno opremljena.

Čeprav smo prostovoljna organizacija, kuhar dobi simbolično plačilo in predvsem obilo notranjega zadovoljstva :)

Lahko si ogledate tudi našo spletno stran: http://www.mavrica.eu/ ali pa fb stran: https://www.facebook.com/drustvoprijateljevotrokmavric

Zahvaljujem se vam in vas lepo pozdravljam :)


Klari

 

Temo je spremenil(a) Klari dne 19. jun 2016 10:22

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti