Vivenso sesalec - proaktiv plus

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15152

9. maj 2019 19:45

Jaz imam Hylo že 23 let. Vmes je bila le enkrat na servisu in še vedno dela bp. Vmes smo imeli en par sesalcev, tistih manjših in so se vsi pokvarili. Ni bila poceni, ampak nimam kaj reči na dolgotrajnost. Glede na to, da smo alergiki, se mi zdi, da je stanovanje res temeljito presesano in očiščeno. Sem že gledala novo, je manjša, lastnikom stare nudijo popust. 

Drugače sva z možem gledala tudi primerljive sesalnike in niso nič cenejši.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

ursacol02  

član od: 1.3.2004

sporočila: 14

14. okt 2019 9:02

Živijo,

po dolgem času sem naletela na tole temo in sem dolžna še en odgovor.

Takrat sem kupila prek bolhe sesalnik, ki je po videzu enak kot Vivenso/Pro Aqua, ampak na njem ni nobene oznake blagovne znamke, le da zraven dobiš knjižico z navodili, kjer piše Pro Aqua.

Ker pa je nekdo trdil, da Hyla ne prodaja po domovih, moram pa povedati, da me je lani jeseni po zaslugi kolegice, ki je podarila mojo telefonsko, obiskala gospa, ki prodaja Hyla sesalnike. Bila pa je zelo prijazna in popolnoma nič vsiljiva in potem me ni nikoli več klicala. Za to sem ji še danes hvaležna.

V glavnem, Pro Aqua mi še danes dobro deluje, vsakič se zgrozim, ko očistim sedežno. Mož je z njim tudi iz avtomobila odstranil popolnoma vse madeže - tako s sedežev kot s tapet na vratih.

Res pa je, da ni tako praktičen, saj ga vlečeš za seboj skupaj s kablom in je veliko lažje s kakšnim prostostoječim sesalnikom, tudi če morda ni tako učinkovit.

Lp,

Urška

 

Urša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti