Vivenso sesalec - proaktiv plus

sivakoba  

član od: 29.7.2010

sporočila: 20

tema odprta - 9. jun 2016 8:25 | ogledi: 55.123 | odgovori: 32

Pozdravljeni!

 Imela sem predstavitev sesalca Vivenso Proaktiv in sem z izjemo cene nad njim navdušena. Pred predstavitvijo sem temeljito očistila stanovanje, ker sem si rekla...."tokrat me pa ne boste". V prejšnjih predstavitvah z drugimi sesalci so mi namreč vsemogoče potegnili iz kavča....seveda, če ni bil 14 dni posesan.

Navdušuje me aromaterapija, čiščenje zraka, da ne omenim kaj je potegnilo ven iz postelje(doslej sem jo sesala z Vorwerk), odstranilo zastarele madeže iz sedežne katere sem skušala očistiti že na vse možne načine.

2370€ mi je absolutno preveč, ampak na Bolhi ga dobiš za pol cene.

Zanimajo me vaše izkušnje z njim. Predvsem zakaj ga ne bi kupili.

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17785

9. jun 2016 9:50

Pa ti ni sumljivo, da je na Bolhi za pol cene?

rimljanka

jedert  

član od: 31.7.2008

sporočila: 77

9. jun 2016 19:16

Pred časom sem se odločila za nakup sesalca, ki me je ob predstavitvi prepričal s podobnimi atributi kot jih ima ta, ki ga omenjaš. Bil je pregrešno drag, a sem ob ceni zamižala. Seveda sem se nasankala, podrobnosti raje ne bom omenjala. Nasploh sem uvidela, da nima smisla kupovati zelo dragih super-sesalcev. Večina sesacev (celo nižjega razreda) povsem zadosti običajnim potrebam v gosodinjstvu.

 

jedert

Katarinči  

član od: 27.12.2015

sporočila: 4488

9. jun 2016 19:54

Izkušnja iz preteklosti: predstavitev vsaj zame pregrešno dragega "vesoljskega" sesalca (znamke ne bom imenovala). Dan prej ekstra natančno počiščena dnevna soba (vključno s sedežno) iz istega razloga, kot je napisala sivakoba. Prizadeven šarmanten gospod v najlepših letih nasesa smeti, da sem si hotela dati kar na glavo ... jasno, da sem bila navdušena nad učinkovitostjo, nad ceno seveda mnogo manj. 

Zgodila se je ljubezen na prvi pogled, želela sem ga kar obdržati (sesalec, ne šarmantnega gospoda, emmmm ... khm), zato sem predlagala,  naj mi pusti kar tega, ki ga je že odpakiral in uporabil (embalaža je bila videti originalno zaprta, tudi garancijski list in navodila pa to so bila v škatli), da ne bo tega brez veze pospravljal in razstavljal itd. in mi iz kombija vlačil drugega. Izstavi naj mi račun, plačam in  po njegovom odhodu nadaljujem s čiščenjem še ostalih prostorov. 

Tu pa se je zataknilo. Postal je nervozen, ne, on mora tega zapakirati nazaj, na moje začudenje, a niso vsi enaki, ni reagiral, naenkrat se mu je začelo muditi, zato so se tudi pri meni oglasili alarmni zvonci in sem se mu lepo zahvalila za čisščenje, bom še premislila, ja, pokličem vas ... In je odšel, s čudežnim sesalcem vred. 

Čez par mesecev sem od mame takratnega partnerja izvedela, da so njihovi prijatelji po prav tako učinkoviti predstavitvi sesalec taiste znamke seveda z navdušenjem kupili - seveda tistega drugega, naknadno prinešenega iz kombija. Po začetnem navdušenju niso bili več tako zadovoljni. Nikoli, ampak čisto nikoli ni sesalalec deloval z niti približno enako močjo in učinkovitostjo kot tisti na predstavitvi.

 



Katarinči

Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 10. 2016 08:32

Venturini  

član od: 29.1.2002

sporočila: 1685

9. jun 2016 22:22

Moja mami je tudi nasedla....in že ta trtjič kupila sesalec od iste firme s zelemim znakom za 1.700eu. Jaz sem se kar zmrazila. Tudi kakšen za 300eur bi bil ok za tisto kar rabim. lp, Saša

Mir in dobro!

Sushimama  

član od: 28.10.2015

sporočila: 12

10. jun 2016 7:14

Če je edini problem cena, poglejte malo po raznih ebayih in podobnem. 

V vsej moji razširjeni družini vlada navdušenje nad znanim zelenim sesalcem in ko je staršema njun predlani po skoraj 20 letih uporabe crknil, sploh ni bilo dileme, s čim ga bosta nadomestila. Zataknilo se je pri 2k€, kolikor želijo imeti za novega. Oče je naredil celo raziskavo po mednarodnih bolhah, naročil malo rabljen komplet s celim kupom dodatkov iz Nemčije za 300€ in po dveh letih je s prejetim še vedno zadovoljen.

Sushimama

ogorčena31  

član od: 19.9.2017

sporočila: 2

19. sep 2017 15:48

 

Sicer je objava že malo zastarela, pa vseeno pošiljam še mojo izkušnjo prejšnega tedna.

Tudi sama sem pred kratkim imela prikaz sesalnika Pro Aqua podjetja  Proaktiv plus.

 

Prikaz je sicer zanimiv. Je pa res da so agentje zelo nasilni in nimajo dobrega občutka za ljudi. Ali pa sem samo jaz naletel na takšnega. Imeli smo namreč že večkrat prezentacijo ampak tako nasilnega še nismo srečali. Ker pa mi je bil sesalnik z vodno filtracijo vseeno všeč  sem malo pregledala po internetu. Ugotovitev je naslednja. Sesalnik ki mu pri nas agenti  rečejo Pro Aqua se sicer v Nemčiji prodaja pod imenom Vivenso ali Prowin. Kar pa je najbolj žalostno, je da je cena novega sesalnika Prowin, Vivenso, Pro Aqua v Nemčiji cca 1.100 eurov odvisno od kompleta . Kar pomeni, da podjetje Proaktiv plus slovenske stranke dobesedno nat…… za 2.500 eurovza  kolikor mi je to hotel prodati agent ….. Mislim, da je nujno, da to zve čimveč ljudi v sloveniji Tukaj vam pošiljam linke do  the sesalnikov

 

Kjer se prodaja za 700 €

https://www.prowin.net/cms/win-i.htm

in seveda polno rabljenih za 400 eur ali manj na Ebay in podobnih straneh

https://en.shpock.com/i/V7WLEq5vqR5Ni0Vw/

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/vi

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/pr

Od zdaj naprej, iščem samo slovenskega proizvajalca!

 

Sporočilo je spremenil(a) ogorčena31 dne 19. sep 2017 15:49

Sporočilo je spremenil(a) ogorčena31 dne 19. sep 2017 15:54

jordanm  

član od: 15.10.2017

sporočila: 3

17. okt 2017 17:45

Hvala za mnenje ogorčena 31. A kot vedno preverim vse do konca in tudi vaše besede sem. Jaz sem oglase omenjene zgoraj preveril in 2 sta bila čisti nateg. Eden je hotel plačilo samo na TRR, brez druge opcije, pri katerem bi bilo 100% adijo denar. Drugega nemca sem zalotil, kako je hotel poslati prazen paket in sem ga prijavil interpolu in je takoj izginil oglas...zanimivo. Za PROWIN pa sem preveril. Škoda in Volkswagen ni isto. Škodaj je škoda in prowin ni Pro - aqua. Cena pro win za isti komplet kot je pri nas, z isto belo krtačo z lučko, z istim setom dodatkov - nastavkov je cca 1800 EUR (400 krtača z lučko, 366 vodni set, sesalec in set dodatkov 100-200 EUR. Poleg tega pa še model ni isti in sploh ne govorimo o istem modelu, tako da je verjetno še tu 200 eur razlike(in si na 2000 dveh tisočakih) pa še pro aque ne dobiš ampak pro win - če je sploh to original???  - Bolj škoda proti volksvagnu predvidevam. S tem, da niti ne moreš tega kupiti v Sloveniji in moraš še kaj spalamuditi in plačati stroške prevoza.....
Tako da ga. Ogorčena31 prodajate  nepreverjene polresnice za dejstva, kar nikakor ni korektno, saj ne preverite do konca, kaj je res na tem. Napišete nekaj polresnic in zavajate ljudi. Ogorčen sem jaz, ker so se mi dlake najprej dvignile, ko sem prebral vaše sporočilo, ker sem mislil, da je vaša resnica prava, sedaj pa sem jezen na vas, ker strašite in zavajate s polresnicami. (mimogrede smo kupili ta sesalec tri mesece star na bolhi za 1600 EUR in sem zelo zadovoljen z njim) Če se novega plača več 300-400 eur, pa tudi prav, saj je zastopnik opravil svoje delo, pa še ostali stroški so verjetno poleg... razlika v ddv etc.....
Za konec pa še odgovor vezano na Slovenskega prodajalca. Nova Hyla EST, ki jo proizvajajo v Ljubljani na Brnčičevi stane 2.500 EUR. V vsakem pogledu je ista kot Pro Aqua ..... in zakaj ti jo Slovenci , v sloveniji narejeno prodajajo po 2500 EUR?, ko že toliko govorite o tem...... zato predvidevam, da ima vaše pisanje sumljivo ozadje.... sam pa sem ogorčen nad vami, ker slovence pošiljate v pasti in dvom!!!! ... Važno je, da sem jaz sedaj umirjen, .. vi pa v prihodnje razmislite kaj pišete v javnosti...  A. Jordan

jordanm

Sporočilo je spremenil(a) jordanm dne 17. okt 2017 17:47

Sporočilo je spremenil(a) jordanm dne 19. okt 2017 00:22

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

17. okt 2017 21:03

A, Jordan mi delje kot zapsolen v firmi, ki jo zagovarja.

Nekdo iz naše družine je delal v tem podjetju. Ne bom izgubljala besed, kaj vse so zaposlene silili, da morajo početi in kako prepričevati potencialne kupce. Da so ekateri prodajalci dobesedno nasilni, vem iz lastne izkušnje, in podcenjujejo kupce, kar je najhujše, kar se lahko zgdi.  So pa nekateri, predvsem ženske, prijazne in prepričljive. 

Kakorkoli, nikdar ne dam toliko za sesalec z vsemi dodatki vred. Že vem, zakaj. ovce si za šišanje, az pa nisem ovca. 

Velja pa to za vse izdelke (ali vsaj za veliko večino), ki se prodajajo preko predstavitev na domu. Spretni te prepričajo, da drago plačaš tisto, česar  morda niti ne potrebuješ. 

Mene je preplačan izdelek zvenečega imena za vselej naučil pameti. 

mamamia

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

18. okt 2017 6:04

Tudi meni jordanm  deluje kot agent te dotične firme. 

Kar se pa sesalcev domačega proizvajalca tiče so res dragi. Pri naši Hyli je letos crknil motor in smo hoteli kupiti novega (star nam je dobro služil okrog 20 let) a je bila cena prehuda. Pa smo dali zamenjat motor, stalo nas je 100 € in sedaj spet dela kot urca. Ne dobiš vedno nadomestnega dela za tako stare aparate, iz tujine najbrž še teže.  Prav zaradi tega rada kupujem proizvode slovenskih proizvajalcev in v Hyli so nam šli vedno zelo na roko. Smo se pa na sesalec na vodo tako navadili, da ne gremo več na klasičnega.  

Cila

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

18. okt 2017 9:14

Prazen paket in prijava Interpolu, me prav zanima procedura.

Kupujem precej zadev preko spleta, tudi rabljenih, a vedno se vsaj toliko zavarujem, da plačujem samo preko PayPala, do zdaj sem še vedno vse dobila.

Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti