Prodamo otroško posteljico (zraven podarimo jogi)

Katja D  

član od: 20.5.2006

sporočila: 446

tema odprta - 10. apr 2016 17:42 | ogledi: 8.519 | odgovori: 0

Prodamo otroško posteljico Bukelo proizvajalca CRI iz Celja (http://www.cri.si/sl/pohistvo/prodajni-program/). Posteljica je iz masivnega bukovega lesa, dimenzije 140 cm x 70 cm, zaščitena z naravnimi zaščitnimi sredstvi. Zraven podarimo jogi "Kekec" (proizvajalec: Meblo) ustrezne dimenzije.

Bukela je bila leta 2006 nagajena za inovativnost; zdaj je nič več ne izdelujejo - verjetno zato, ker je bila draga (okrog 500 evrov, brez jogija).

Posebnost te posteljice je, da "raste" z otrokom - začnemo s posteljico za dojenčka in malčka (zaprta na vseh štirih stranicah), kasneje jo spremenimo v posteljo za predšolskega otroka (brez zaščitnih stranic na levi in desni strani). Ko jo otrok preraste (nekje ob vstopu v šolo, če je manjše postave pa še celo kasneje), jo lahko uporabimo kot dvosed (preizkušeno dobra varianta - samo blazine potrebujemo).

Posteljica je izredno stabilna, ima dobro nosilnost (včasih je še očka zaspal na njej zraven sinčka, pa se ni nič razmajala ). Mi bi jo obdržali, a žal zanjo nimamo več prostora. Je pa kljub starosti cca. 7,5 let v zelo dobrem stanju (nekako tako kot Stokke-jevi Tripp Trapp je videti takorekoč neuničljiva) in bo brez problema zdržala še nekaj otrok .  Jogi je bil ves čas uporabe zaščiten z zaščitno nepremočljivo podlogo, tako da ni bil nikoli polulan ali kako drugače umazan.

Slike posteljice in kontaktne podatke najdete tukaj:

http://www.bolha.com/dom/otroske-sobe/lezisca-in-d

Katja D.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti