Prosim, če katera podari ali proda po simbolični ceni!

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

2. feb 2015 22:12

Kadar boš kje blizu centrov za ponovno uporabo, poglej še tam 

http://www.centerponovneuporabe.si/

Kakšno zadevo menda tudi prekrojijo po čisto dostojnih cenah. 

Cila

ursula-ce  

član od: 18.10.2008

sporočila: 542

3. feb 2015 7:43

Prvič slišim za to, čestitke za takšne ideje.

ursula-ce

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

3. feb 2015 7:53

kača je napisal/a:

Ja, vidiš Frina, XYWXYW je pravilno razumela moje vprašanje. Menim, da bi  tudi v njenem kraju lahko nevoščljivi ljudje kaj hitro kazalo s prstom nanjo, če bi dobila malo več paketov. Vprašala pa sem tudi zato, da ne bi paketa npr. dostavljala iz Ljubljane v Ljubljano ali bližnjo okolico, če lahko kakšen večji paket dostvim direktno. Za vse podrobnejše informacije je pa jasno, da se bom dogovarjala preko zasebne pošte, tudi x XYWXYW. Pa brez zamere.



kača

Res je pravilno razumela. Potrdila pa je tudi moje navedbe, da obstajajo razlogi, zakaj skuša svojo stisko skriti. Mar ni napisala, da hoče zaščiti svoje otroke. Ima pa pravico, da zaščiti tudi svoje dostojanstvo. Če se to le da.

V  taki situaciji bi se jaz izogibala direktnim stikom.

F r i n a

XYWXYW  

član od: 6.1.2015

sporočila: 11

4. feb 2015 7:37

Pozdravljene!

Po objavi moje prošnje mi je pisalo veliko takšnih, ki bi rade pomagale pa nimajo ustrezne velikosti, ali pa sploh ne morejo pomagati, ker nimajo. Naj napišem, da sem tudi takšnim iskreno hvaležna, ker pri meni šteje tudi lepa beseda. Nihče si ne more misliti kakšen je občutek, ko ti res ne "laufa" v življenju in ti nekdo napiše par vzpodbudnih besed, čeprav ti ne more pomagati. Zdi se kot bi posijal sonček, čeprav sneži.

XYWXYW

XYWXYW  

član od: 6.1.2015

sporočila: 11

6. feb 2015 20:08

XYWXYW je napisal/a:

Prosim, če katera podari ali proda po simbolični ceni kakšna ženska oblačila, hlače št. 44, puloverje ali maje št. 42 in obutev št. 39. Zaradi stiske in pri dveh šolarjih si enostavno ne morem  kupiti. Na več vprašanj sem vam pripravljena odgovoriti na zasebno sporočilo. HVALA!!



XYWXYW

 

Temo je spremenil(a) XYWXYW dne 1. feb 2015 20:08

TOLE SEM MORALA DELITI Z VAMI!

Danes sem prejela pošto gospe, ki mislim, da si ne zasluži biti na temle portalu. Hotela sem ji poslati zasebno sporočilo, vendar ji bom odgovorila kar javno in vem, da bo prebrala.

Svojo prošnjo sem napisala zato, ker sem se res znašla v stiski, nikogar nisem prosila za nič drugega kot za oblačila. Nikoli si nisem kupovala oblačil na zaloge, čeprav sem rada lepo oblečena. Res je, da sem sedaj bolj doma, ko nimam službe, ampak se tudi rabi, če ne za drugam recimo za k zdravniku, Zavod za zaposlovanje, v šolo, ko grem po otroka... Nikakor pa nisem zaprosila zato, da bi koga "flancala" ali oblačila prodajala naprej, kot ste spoštovana gospa napisala. Živite tudi v prepričanju, da, če človek ostane brez službe, se mu odpre tisoč vrat na katerih kar čakajo, da ti pomagajo. Ni res, nismo socialni problem, ker nismo upravičeni do denarne pomoči in ne živimo na stroške vas in ostalih, ki plačujejo davke. Ker za nekaj centov presegamo cenzus, nismo upravičeni do ničesar. Naj vam napišem, da nismo vsi, ki smo v stiski in zaprosimo za pomoč lenuhi in pijanci. Nisem ne eno ne drugo, tudi kadim ne. Na kavici v kafiču nisem bila ne pomnim kdaj. Gospa, spustila ste se na moj nivo, vi, ki me sploh ne poznate, čeprav ste me zelo prizadela, vam ne privoščim, da se kdaj znajdete v mojih čevljih in prehodite mojo pot. V vednost naj vam napišem, da mi na tole pisanje ne odgovarjajte, niti, če vam je vsaj malo žal, ker ne zaslužite odpuščanja. Želim vam vse dobro.



XYWXYW



Sporočilo je spremenil(a) XYWXYW dne 07. 2015 07:27

Sporočilo je spremenil(a) XYWXYW dne 07. 2015 07:48

Kotarca  

član od: 13.6.2010

sporočila: 614

6. feb 2015 23:13

Moja teta ima lep  volnen kamelji plašč,  daljši, klasičen, skoraj nenošen, kupila ga je  Avstriji ali Nemčiji, nemška št 40, slovenska 4o ali 42 ???),  visoke škornje  sivo-črne  srednjo  peto in čevlje kamelje barve, oboje 39 ,vse zelo dobro ohranjeno.

Če te zanima in ker omenila da si   pripravljena kriti   stroške poštnine, lahko pripravim paket, sicer dam na kako drugo humanitarno  ustanovo.

 

 

 

Kotarca

XYWXYW  

član od: 6.1.2015

sporočila: 11

11. feb 2015 7:41

Pozdravljene!

Zadnjič sem ne forumu zasledila, ko je ena gospa napisala za trgovino z rabljenimi oblačili v Ljubljani. Imajo baje zelo poceni stvari. Spomnila sem se, da sem enkrat slišala za nekaj takega, da je v Mariboru, vendar samo za otroke. Ker imam naslednji teden v Mariboru zdravnika, bi šla pogledat. Če mogoče katera ve za to trgovino naj mi napiše, HVALA.

XYWXYW

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

11. feb 2015 8:01

Trgovina v Mariboru s poceni, a zelo lepimi in kvalitetnimi oblačili, je blizu, pravzaprav nasproti, na vogalu, ko prečjaš cesto od trgovskega centra City v smeri protu Narodnemu domu, tik pred poslovalnico SKB banke.

Ena pa je na Partizanski cesti, blizu Zdravstvenega domana Vošnjakovi.

V obeh imaho ženska oblačila.

mamamia

Valchi  

član od: 15.1.2015

sporočila: 71

11. feb 2015 8:09

Jaz nosim št. 44, prosim, če me kontaktiraš, stroške ptt bom krila jaz. Popolnoma razumem stisko, sem jo tudi sama občutila, zato rada pomagam.

Valchi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti