Kaj k šunki?

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

14. apr 2004 11:59

...hm, tudi jaz imam težave, ker improviziram, potem pa to težko pretvorim v dekagrame in grame, ponavadi opišem kar na žlice ali skodelice. Kar seveda marsikoga tudi moti... Pa tudi, da bi za vsako stvar, ki jo želim pripraviti tehtala, potem pa pomivala lončke in posodice. Gre lažje po občutku, a ne punce? Po pravici povedano se niti enega recepta do sedaj nisem še dobesedno držala... lp, lidka

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

14. apr 2004 17:54

Sama sem se držala receptov edino v študentu, kjer sem delala prve kuharske " mojstrovine ". Kasneje pa ker rada kuham in sploh uživam pri pripravi jedi sem stvari vedno bolj priredila našim domačim okusom. Tudi jaz imam težave pri pisanju receptv za bazo. Bojim se, da bom falila in bo kdo zaradi mojega nenatančnega recepta ob kosilo. Sama zelo pogosto brskam po bazi in dobim idejo, ki jo malo prikrojim po svoje oziroma vsaj sestavin ne vagam in gre vse bolj na uč.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecNikita
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti