Nutella

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

9. feb 2015 18:58

Nutelle že dolgo ne kupujemo, ni interesa več doma. Ampak ko so jo imeli "malinovci" tu v službi, s palačinkami, sem jo jaz, razen v palačinkah, jedla še z žlico iz kozarca.

 

Imam pa doma ploščo pravega nugata, okus po nuteli seveda, le da je nugat še boljši, in namesto tablico čokolade pojem rezino nugata. Težko neham po dveh, priznam, kot težko neham  jest nutelo z žlico

mamamia

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2510

10. feb 2015 7:37

Meni se pa smilijo ubogi Poljaki, ki morajo jesti tisto Nutello, pa Ramo, Milko, prati s tistim Arielom..... joj, joj, le kako preživijo???

marjja

anka  

član od: 7.9.2005

sporočila: 4627

10. feb 2015 10:46

Limnol hvala!!

Sprejmem vse, je svoboda govora, zato sem tudi odpisala, ker so me zmotile besede o nekotroliranem neprimernem početju, kar pa ni bilo.

Internet je medij, preko katerega se prekrižajo poti mnogih oseb. Ampak manjka strpnosti, lepega odnosa, prijaznosti, na internetu se ne poznamo, torej mišljenje mnogih, da si lahko privoščimo vse.

In seveda razumem, da je vsakomur svoje dobro nekaj, na kar mu zaigrajo orglice v telesu in borbončice.

 

Pa še...imamo v Sloveniji praznik praženega krompirja, tako da dober tek!

http://prazen.krompir.si/

 

anka

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

11. feb 2015 5:03

anka je napisal/a:

Uh, a tole vse je za sabo potegnil svetovni dan Nutelle.

Meni je dobra. Obožujem jo.

Včeraj sem si vzela nedeljo zase, preživela sedem ur zunaj, fejst je pihalo, mraz je šel čez telo, ampak kaj, ko je na snegu tako lepo, pa še sonček je svetil. Izlet ob jezeru je bil cela romantika, kljub temu, da sem bila sama. Odpravila sem se brez planov, brez pripravljenih sendvičev. Bil je pa kulturni praznik, torej ne grem v trgovino, kljub temu, da je odprta. O poglej, doma imam še frutabelo in kozarec 400g Nutelle. Torej vzamem nahrbtnik, žličko, termovko polno toplega čaja in sem pripravljena za cel dan. Energijsko je več kot bomba, pa verjamite, da je na snegu, v vetru, prav pasala in me hitro nasitila in zadovoljila.

 

Ne mi vpletat politike, ker je v zadnjem obdobju njihovo delovanje vplivalo na kvaliteto bivanja tudi v Sloveniji, zaradi krize sem tudi sama izgubila službo s pogodbo za nedoločen čas. Še dobro, da imamo športnike, ki nas pozitivno promovirajo s svojimi uspehi in pa lokalno kulinariko.

In me mi vpletat lakote po svetu, ko jaz omenim svetovni dan Nutelle. Imamo tudi svetovni dan wc-ja, pa ga mnogi nimajo. Imamo svetovni dan zdravja, pa ga mnogi nimamo. Imamo svetovni dan otroka, pa jih imamo mnogi le ob nagrobnem kamnu.

Vendelina Jr., praznuješ Veliko noč? Božič? Svetovna praznika sta. Pa vendar je revno ljudstvo tudi takrat na sladkih vodah in rižu.

Tisti, ki jih skrbi Afrika, niti nimajo kaj početi na kulinaričnih forumih. Ker nekje so lačni.

Pa še tole:

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2713

Mi je zelo žal, da sem to zdaj napisala, ampak ne bom brisala.

Če sem šla predaleč, pa prosim opozorilo administratorja oz. moredatorja.

 



anka



---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

samanty  

član od: 13.2.2015

sporočila: 14

13. feb 2015 14:15

še ena, ki Nutelle niti ne mara kaj preveč, občasno (mogoče 1x na pol leta) si jo namažem na kako palačinko skupaj z marelično marmelado :)

obožujem pa Linolado Milk <3

samanty

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti